Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


1.rész:
Nah szintem amit tudnotok kell:
Mgyo-on élek anyuval. Ő egy nagyon híres ügyvédnő és hát ugye sokat utazik! Hát igen a munkájával jár és nem sokat látjuk egymást! Egy csomó híres embert ismer!! Mázlista!! Bezzeg nekem van egy kedvenc eggyütesem és őket csak a nem láthatom csak a tv-n keresztűl jah meg persze amikor gépezek!! Apukám nincs, vagyis olyan értelemben, hogy mielőtt megszülettem volna elhagyta anyut!! Még soha nem láttam de nem is akarom!!
Nah röviden ennyit amit az elején tudni kell!! Kezdem is a törit:
Most értem haza a suliból és hál Istennek az utolsó volt mert kezdődik a nyáriszünet!!! Yeeeeah!!! Bementem a konyhába inni és a konyhapulton volt egy cetli anyu írta! Ez állt benne:
Szia kicsim!
Elkellett mennem Angliába majd 1 hét múlva jövök!! Ne csinálj nagy felfordulást a házba! Majd hívlak!!
Pussy:Anya!!
Nah szép itthagy 1 hétig!! Mondjuk már megszoktam volt már olyan, hogy több hétre vagy több hónapokra ment ki!! Többet van külfölfön mint itthon velem!! Lassan már beszélni is elfelejt mármint magyarúl!! És ez komoly! Tessék itt van a nyáriszünetén meg egyedűl! Barátaim nincsenek ugyani cserbenhagytak amikor a legnagyobb szükségem lett volna rájuk!! Az egyik kibeszélt a hátam mögött, a másik a pasiának hitt mint, hogy nekekem a harmadik kikezd a pasimmal meg még sorolharnám!! És ienek mondják magukra, hogy igazi barátok??!!
Pörgetek:
Ez az egy hét borzasztó lassan telt el! Hát igen ha vki elmegy és szereted, várni kell rá akár egy hétig is az az idő lassan telik el! De ha a barátaiddal vagy és szórakoztok, buliztok, hülyültök akkor hamar elmegy az az 1 hét!!
De hát ilyen az élet!!!
Anyu délután 5-kor ért haza! Nagyon örűlt nekem és én is neki!! Nagyon sokat beszélgettünk és ajándékot is hozott!!:P
Egy us5-os szíjat és a legújabb albumikat az In Control Reloaded!!!!!!!:P
-KÖSZÖNÖM!!!én és a nyakába ugrottam!
-szivesen-anyu
Eddig minden albumuk megvan!!:P Még sokat beszélgettünk majd eljött a vacsora ideje ugyanis már nagyon megéheztünk és már szomjasak is voltunk!! A sok beszédtől!!:) Én megterítettem anyu meg megcsinálta a vacsit!! Már vacsizunk és anya olyan feszűlt volt vagy én nem is tudom milyen volt!! Mintha bántotta volna vmi vagy vmit mondani akart csak nem tudta vagy nem merte??! Megvacsiztunk felmentünk a saját szobánkba megfűrdeni! (Ugyanis saját fűrdünk van)
Én még beültem a gép elé és fél 11-kor úgydöntöttem, hogy lefekszek aludni!!
Reggel felkeltem első utam az ablakhoz vezetett kinéztem és gyönyörűen sütött a nap! És a madarak is csiripeltek! Kinyitottam a ruhásszekrény ajtaját kivettem egy farmer minit és egy toppot! Megfésülködtem felgotam a hajam csuriba, fogatmostam és halványan kifestettem magam majd lementem!! Anya már megterített és már a regglit is megcsinálta! Még mindig láttam rajta azt a feszültséget nem tudtam mi baja miért ilyen fura ígyhát rákérdeztem:
-anya-én
-tessék-anyu
-mi a baj?miért vagy ilyen fura tegnap óta?-én
-nincs semmi-anya
-de látom van vmi-én
-túl jol ismersz-anyu
-mégiscsak az anyum vagy-én
-szval mi a baj-én
-hát elkell költüznünk-anya remélve azt, hogy nemborulok ki
-micsoda-én kiakadva
-jol hallottad-anya
-nem megyek sehova, haggyak itt mindent csak azért mert te ezt akarod-én dühüen és egy picit felemelve a hangom
-ez nem kívánság műsor vagy talán azt akarod, hogy egyedűl menjek és nem fogjuk látni egymást??! és amúgyis mégis mi mindent? már barátaid nincsenek cserben hagytak kihasználtak!! akkor mi mindent?!-anya idegesen és őis felemelve a hangját!!
Fájtak a szavai de tudtam, hogy igaza van! Éreztem, hogy egy könycsepp gördűl le az arcomon!!
-mintha eddigis olyan sokat látnánk egymást akkor nem mindegy? és igen igazad van már nincsenek barátaim és mégis te mikor törődtél azzal, hogy én mit akarok mindig csak az érdekelt téged, hogy neked mi a jó engem nem kérdeztél meg soha, hogy nekem mi a jó! A fél életemet egyedűl élem le! Mert te több hetekre vagy akár hónapokra mész ki külföldre és amikor visszajössza akkor ajándékokkal halmozol és es azthiszed, hogy ezel levan tudva!!!!! De nincs nekem az sokkal többet jelentene az ha többet lennénk együtt!!-én sírva és egyben kiabálva is!!
Láttam anyun, hogy neki is fájnak a szavaim!!
Felszaladtam a szobámba és jol becsaptam az ajtót gondolom a szomszédok is meghallották!! Feküdtem az ágyba és csak sírtam!! Anyu felakart jönni utánnam de csengettek!! Kinyitotta az ajtót és Marikanéni volt az az egyik szomszédunk már idős akit nagyon szeretünk főleg én! Amikor anyunak kikelett meni külföldre egy ideig akkor mindig ő vigyázott rám amikor kicsi voltam!! Ő volt a dadusom és mondhatni azt is, hogy a második anyukám szinte ő nevelt fel!!
-csókolom-anya
-szia-marika néni
-tessék bejönni-anya
És betessékelte marikanénit!!
Anyu azért magázza mert már öreg és már az ő korában nem szokás tegezni!!
Marikanéni leült a kanapéra anyu meg vele szembe!!
-hallottam, hogy veszekedtetek! Nincs semmi baj?-marikanéni
-nincs-anya
-vagyis van-anya
-és miaz hátha tudok segíteni-marikanéni
-hát mondtam neki, hogy elkell költöznünk, erre ő mondta, hogy nem megy sehová és mindkettőnknek elborúlt az agya és nem szép szavak mondtunk egymásnak! És ami a legszörnyűbb, hogy mindkettőnknek igaza volt legfőképpen neki de megkell értenie engem is-anya
-nyugalom kedveském nem lessz itt semmi baj a költözésnél sem-marikanéni
-nah én most megyek beszéljétek meg-marikanéni
-oké-anya
-és köszönöm-anya
-nincs mit-marikanéni
Anyu kikisérte majd feljött hozzám!!
Már nem sírtam fekdütem az agyon és néztem ki a fejemből!! Anyu kopogott és bejött! Leült az ágy szélére én meg felültem! Anyu mondani akart vmi de én gyorsabb voltam!!
-anyu amit lent mondtam azt nem úgy gondoltam sajnálom nem akartam de ideges lettem tényleg sajnálom-én
-semmi baj-anya
-és én kérek bocsánatot mert mindenben igazad van-anya
-és hová költözünk-én
-Németország-anyu
-azonbelűl-én
-Berlin-anya
Sikítottam egyett örörmömben majd a nyakába ugrottam! Ugyanis ott ,,élnek" a kedvenc eggyütesem tagjai!! Örűltem de nagyon lehet, hogy foguk velük találkozni?!
-és mikor indulunk-én
-holnap reggel 10-kor-anya
-oké akkor elkezdek pakolászni-én
-Anya kiment ő is összepakolja a holmiait! Beraktam az us5 új albumát amit anyutol kaptam felvettem teljes hangerőre és elkezdtem összepakolni a ruháimat!! Összesen 5 bőröndbe fért bele! 3 bőröndbe a ruháim, a 4-dikbe csecsebecsék és az 5-dikbe pedig az us5os cuccok!:) Az us5-os cuccaim nélkül nem létezem!!!:) Este 7-re végeztem!:S Bedőltem az ágyba mert elfáradtam már majdnem elaludtam amikor anyu jött be, hogy kész a vacsi!! Lementem megvacsiztunk majd felmentünk megfűrdeni, beültem a gép elé 10-kor lefeküdtem aludni!!


2.rész:

Reggel anyu keltett!
-gréti kelj fel-anya
-még 5 percet-én nyügösen és a fejemre húztam a takarót
-neked az 5 percből 20 lenneXD-anya
-na gyerünk-anya és lehúzta rólam a takarót
-jol van öltözök-én
-helyes-anya
-am. hány óra-én
-8 óra múlt-anya
-hú akkor sietek-én
Anyu kiment addig ő is elkészűl én meg kipattantam az ágyból felvettem egy csípő farmer nacit egy fekete pántélküli felsőt és egy fekete tornacsukát! Megcsináltam az alapvető dolgokat amit reggel kell! Fogatmostam meg stb..!Lementem gyorsan megreggeliztünk és Taxival kimentünk a reptérre majd felszáltunk!!
Már repülünk Berlin felé!!
-anya és hol fogunk lakni?-én
-hát házba-anya
-már meg is vetted a házat-én
-aha-anya
-az cool-én
Az út hátrelevő részét én alvással töltöttem! Amikor megérkeztünk akkor anyu keltett fel!! Kiszáltunk végre német talajt érzetem a lábaim alatt és német levegőt szívtam!!:P
Anya elkezdett húzni egy fekete limuzin felé!!
-anyu mit csinálsz?-én
-hát megyek a limuzinhoz amivel megyünk az új otthonunkba-anya
-ez most komoly limuzinnal fogunk menni-én
-aha-anyu
A sofőr berakta a csomagtartóba a bőröndöket majd beszáltunk a limóba és mentünk az új otthonunkba!XD Mikor megérkeztünk akkor azthittem, hogy hátast dobok!! Gyönyörű szép volt!! Én nem háznak mondanám hanem egy villának!! Amikor bementünk akkor azthittem elájulok! Bent még szebb volt, mondjuk ez alap!:) 6 szoba volt, 7 fűrdő, két medence meg minden ami kell!!:) Nem értem, hogy kettőnknek minek ez a nagy ház! Na de mind1!
Felmentünk kiválaszottuk a szobánkat és kipakoltunk!! Este 5-kor végeztünk!:S Megéheztünk és mivel nem volt itthon kaja ezért elmentünk egy gyorskajáldába! Anyu ,,ismeri" Berlint ezért tudta, hogy meik a legjobb gyorskajálda!!:) Gyorsan megkajoltunk és még nem akartunk hazamenni ezért elmentünk a Plázába!! Már a Plázába vagyunk és azt vettem észre, hogy egyedűl vagyok anya sehol! Elkezdtem keresni és nem figyeltem senkire és semmire és egy vki jött velem szembe és ősem figylet ezért nekem jött és ez még mind semmi volt a kezébe Cola azt meg rámboritotta!!
-a fenébe ez VOLT a kedvenc felsőm-én kiakadva
-hogy lehet vki ekkora béna-én de még mostse néztem rá és ő se rám
-én sajnálom tényleg, hogy lehetek ekkora barom-srác
Gondoltam magamba az is vagy!!XD
A srác is a foltot nézte a felsőmön és én is ami a mellemen volt!!(hát ezt jol megfogalmaztam!!)
Nekiakartam álni, hogy te vadbarom mit csináltállXD de amikor hírtelen egymásranéztünk akkor elakadt a szavam! Nem szoltam semmit és ő sem csak néztük egymást! Azok a szép kék szemei gyönyörűek voltak És tudjátok, hogy kivolt az? Majd nemsokára megtudjátok!:)
-te jó ég-én ledöbbenve
-te te rich..-én dadogva
-igen én vagyok richie stringini-richie mosolyogva
-igen tudom, hogy kivagy-én mosolyogva
-komolyan-richie mosolyogva
-aha-én
-ami a felsődet illeti sajnálom! Kifizessem vagy vegyek egy másikat?-richie
-nem kell kössz majd én veszek egy másikat-én
-biztos-richie
-aha-én
-bocs de most mennem kell megkeresem anyut mert ,,elveszítettük" egymást-én
-oké-richie lecsüggedve
-majd még találkozunk-richie
-igen biztos-én
Sarkonfordúltunk és elmentünk megkerestem anyut elmeséltem neki, hogy mi történt a felsőmmel ő meg csak mosolygott!! Nem tom, hogy ezen miért kell mososolyogni!!:S
Hazamentünk megfürödtünk és lefeküdtünk aludni!!
Reggel felkeltem anyu még aludt és úgy döntöttem, hogy elmegyek futni! Felvettem egy nacit egy laza felsőt meg a futócipőmet!! Megcsináltam amit reggel kell és elmentem futni!! Az idő is jó volt!! Egy szőkehajú srác is futott de nem láttam teljesen mert távol volt! Azthittem, hogy richie ezért begyorsítottam és utolértem! Futottunk egymás mellett nem néztünk egymásra se és nem is szoltunk egymáshoz! Hírtelen megáltt és én is!!
- szia már nem is emlékszel rám-én
Mikor rámnézett akkor jöttem, hogy ő nem richie HANEM Chris Watrin!!
-szia nem-chris kedvesen
-upsz bocsi azthittem, hogy te vagy rich.. na mindegy nem fontos-én
-azthitted, hogy énvagyok richie-chris
-aha-én
-akkor tevagy az a lány, tegnap téged öntött le Colával-chris
-igen én vagyok de honnan tudtad-én
-hát mert azthitted, hogy én vagyok richie és mondta, hogy egy szép csinos lány vagy és itt álasz velem szemben és te is az vagy-chris
-köszi-én pirulva (mivan velem én nemszoktam elpirulni!)
-én most megyek-én
-oké még találkozunk-chris mosolyogva
-igen biztosan-én
Majd hazamentem azthittem, hogy nemfogok visszatalálni de éppségben hazaértem!! Anyu már fentvolt és a boltba is elment és még a reggelit is megcsinálta!!
-jó reggelt-anya
-jóreggelt-én
-futni voltál-anya
-aha-én
-gyere te is reggelizz meg-anya
-majd nemsokára csak először letusolok-én
-oké-anyu
Felmentem letusoltam és közbe gondolkoztam, hogy már találkoztam richievel és chrisel is!! És élőbe sokkal helyesebbek! Mondjuk ez alap!:)
Felvettem egy farmernacit és egy toppot majd lementem reggelizni!!
Pörgetek:

Már 2 hete nem láttam se richiet se christ!:(
Épp most értem haza a boltbol! Hallottam, hogy anya vkivel vagy inkább vkikkel beszélget! Bementem a konyhába és mit látnak szemeim az us5-os srácok ott ültek és anyuval beszélgettek!!
-te jószagú égXD-én ledöbbenve
-szi sziasztok-én meglepődve
-szia-ők+anyu
-hátte-richie
-ezt én is kérdezhetném-én
-amúgymeg itt lakom-én
-komoly-chris
-aha-én
-ti ismeritek egymást-anyu
-igen anyu richievel a plázában találkoztam chrisel pedig a múltkor amikor elmentem futni-én
-anya?-richie
-igen ő az anyum-én
-és mijáratban erre-én
-egy ügyvédre volt szükségünk és hallottuk, hogy egy nagyon jó ügyved és, hogy itt lakik-chris
-és mien ügyben-én
-hát azt most hosszú lenne elmondani-chris
-és őket is ismered-anyu mutatott jay-ékre
-igen de nem személyesen csak richievel meg chrisel találkoztam egészen mostanáig-én
-jah értem-anya
Odamentem a fiukhoz és bemutatkoztam kézfogás és 2-2 puszi!! Izzy jol megnézett!! XD
-csinálok gyorsan egy szendót és már ittsem vagyok-én
-nem kell felmenned-vince
-de én felmegyek!
Gyorsan csináltam egy szendót és felhúztam a szobámba és csak örűltem magamnak, hogy ittvan nálunk az us5!!!:) Kb. 5 perc múlva vki kopog!
-gyere-én
-szia bejöhetek-richie
-szia gyere nyuodtan-én
Leült mellém az ágyra!
-a múltkori eset miatt szintem mutatkozzunk be egymásnak mégegyszer-richie
-oké-én
-szia richie vagyok-richie mosolyogva
-szia én meg gréti-én mosolyogva és kezetfogtunk
-képzeld kiderűlt, hogy szomszédok vagyunk-richie tök happyn
-komoly ti laktok velünk szembe abba a nagy házba-én boldogan
-ez tök jó-én happyn
-igen az és főleg az, hogy egy csinos és szép lány a szomszédunk-richie
-köszi-én belepirulva
-am neked nem lent kéne lenned-én
-már nem-richie
-jah értem-én
-na de én most megyek mert aztmondtam a fiuknak, hogy a wc-re megyek-richie
-oké-én
-szia-richie
-szia-én
Majd elmentek!! Jaj istenem olyan jóó itt laknak a szomszédba!!!:) Tiszta jóóó!!
Anyu kopog és bejött!!
-holnap hajnalban elkell utaznom 3-om napra-anyu
-ugye most csak viccelsz-én
-sajnálom nem de muszály-anyu
-nem is sóismerem még Berlint-én
-itt vannak richieék majd ők vigyáznal rád-anyu
-jaj anyu nem úgy értettem különben is tudok magamra vigyázni-én
-tudom-anyu
-és most hová utazol-én
-Londonba-anyu
-értem-én
-nah én most mek összepakolom a cuccaimat-anyu
-oké-én
Majd kiment!! Dejó már most is elutazik igaz, hogy csak 3-om napra de akkor is!! Unatkoztam és úgy döntöttem, hogy elmegyek egyett sétálni majd csak hazatalálok vhogy!!:D Elmentem egy közeli parkba és csak néztem ahogy a gyerekek játszanak!! Néha azt kívánom, hogy bárcsak lennék még én is olyan kicsi mert akkor anyu is többet lenne velem!! Na mind1!!
A nagy gondolkozásba észre se vettem, hogy vki leült mellém!!!
-szia-chris mert megismertem a hangját
-szia-én
-már vagy harmadszorra köszönök-chris
-jah bocs csak elgondolkoztam-én
-azt látom és min ha szabad tudnom-chris
-hát semmi érdekesen csak azon, hogy bárcsak lennék én is gyerek mámitn olyan amijenek ők-én és mutatok a gyerekekre akik épp játszanak
-és miért-chris
-mert akkor anyu is többet lenne velem-én
-holnap hajnalba is elkell mennie Londolnba-én
-az nem jó és sokáig lessz távol-chris
-nem csak 3-om napig de így is alig vagyunk együtt-én
-értem sajnálom-chris
-na jó téma lezárva-én
-oké-chris
-és, hogy-hogy itt vagy-én
-hát csak sétáltam egyet-chris
-jah értem-én
Még sokat beszélgettünk majd hazamentünk elkisért egészen az ajtóig!!
-nah akkor szia-én
Már kinyitottam az ajtót amikor megszólalt!
-nem lenne kedved holnap este eljöni velem vhova-chris
-de van-én
-komolyan-chris
-aha-én
-oké szia és jóéjt és álmogy nagyon szépeket-chris
-köszi neked is jóéjt és te is álmoggy nagyon szépeket-én
-meglessz-chris majd az arcomra nyomott egy puszit!!
És elment én meg be a házba!! Tiszta boldog vagyook!!
-szia kicsim tudod, hogy már mennyi az idő-anya kérdően
-szia nem nem tudom de nem vagyok már kicsi-én
-igen tudom csak vicceltem-anya
-jó vicc-én
-am tényleg mennyi az idő-én
-7 múlt-anya
-komoly-én
-aha nem is tudtad-anya
-nem azt észrevettem, hogy már sötét vanXDde azt nem tudtam, hogy mennyi az idő-én
-értem akor elvoltál-anya
-aha el-én
-megcsinálom a vacsit-anyu
-oké-én
Felmentem megfűrdeni majd lementem addigra kész is lett a vacsi!! Megvacsiztunk felmentünk anyu megfűrdött és lefeküdt aludni én még beültem a gép elé és fél 12-kor lefeküdtem aludni!!


3.rész:
Reggel arra kelek, hogy vkik keltegetnek!!
-gréta kelj fel-jay rázogat
-haggyál-én majd magamra húztam a takarót
-meg különbenis, hogy tudtatok bejönni-én
-kulcsal.izzy
-mivan-én
-honnan van nektek kúlcs a házhoz-én
-anyukád adta ide nekünk, hogy vigyázzunk rád-izzy
-wáá rám nem kell vigyázni nem vagyok már ovodás-én felháborodva
Majd kiszáltam az ágybol és rajtam meg egy bugyi volt meg egy alig takaró kis topp!!XD Hát nah nyár van:P
-azt látjuk, hogy nem vagy ovodás-izzy nagy vigyorral és végignézett rajtam!!
-mi bajod van-én
Hát nah még reggel van!!:D
-csini vagy ebben a ,,ruhában"-chris
Majd magamra néztem és eljutott a tudatomig, hogy mibe vagyok!!XD
-wá menjetek ki még felöltözök-én és kitessékeltem őket!! Izzy nem nagyon akart menni de kidobtam a szobábol!!:P
Gyorsan felöltöztem fogatmostam halványan kifestettem magam!
Közbe lent:
-láttátok-izzy
-mit-vince
-grétit-izzy
-igen láttuk és tudjuk, hogy mire gondtoltál de nem fog veled lefeküdni-jay
-ezt meg honnan veszed-izzy
-azért mert velem sokkal hamarabb lefeküdne mint veled vagy nem is richievel meg chrisel-jay
-héj én is itt vok-vince nyafogva
-maradj ki pöttön ez nem a te VilágodXD-chris
-ez dúrva volt-én és lementem
-amúgy mi jórol beszéltetek, hogy ilyen csúnyán beszoltatok neki-én
-semmiről-richie
-látod mienek velem-vince és odabújt hozzám
-héj azért olyan jóba nem vagyunk,hogy hozzám bújjXD-én
A többeik meg szakadtak a röhögéstől!!
-am mi a jó francért keltettetek fel-én
-azért mert jössz velünk reggelizni és utánna meg a stúdióba-richie
-van más választásom-én
-nincs-a fiuk
-király-én
Elmentünk egy gyorskajáldába megreggeliztünk és bementünk a stúdóba!!! Egy pali elkezdett közeledni felénk vagyis inkább a fiuk felé majd ahogy közelebb jött akkor láttam, hogy mark mert ismerem a tv-ből!:)
-sziasztok srácok-mark
Nah szép én is itt vagyok!!
-héj én nem vagyok fiu ha nem tűnt volna fel-én
-jaj bocsánat észresem vettelek-mark
-máris gondoltam-én
-és kivagy?hogy hívnak-mark
-ő gréti és a bnőm-izzy majd átkarolt
-egy nagy lófa*t vagyok a bnődXD- én majd levettem a kezéta válamrol
-és nem téged kérdeztek hanem engem de ne zavarjon-én
Izzy meg jay fülébe sugta:
-látod bejövök neki-izzy
-persze-jay
-am gréti vok-én majd kezetfogtunk
-és egy nagyszájú kiscsaj-mark
-igen és baj-én
-nem-mark
-én is így gondoltamXD-én
-és honnan ismeritek egymást-mark
-a szomszédunk és ránk van bízva-chris
-jah mert anya nem bírja felfogni, hogy nem vagyok ovodás és ők vigyáznak rám akik még 10 évesaggyal se tudnak gondolkozniXD-én
-héjj-vince
Pff pont vince szólalt meg!
-pff pont te szólaltál meg-én
-inkább erre nem mondok semmit-én
-nah skacok gyerünk próbálni-mark
-oks-a fiuk
Elmentek próbálni én meg ott űltem egyedűl és csak ültem! Kikellett mennem a klotyóra és elmentem bementem a budibaXD majd amikor kiakartam menni akkor chris állt előttem!!
-júj de megijdetem-én
-bocsi, ennyire szörnyű vagyok-chris
-dehogyis épp ellenkezőleg-én
Elkezdett kölelebb és közelebb jönni én meg mentem hátrébb és hátrébb és nekimentem a falnak ,,zsákutcába"kerűltem!!
-gréti amióta megláttalak én már többet érzek irántad mint barátságot nem tudom, hogy miért vagyis igen szép vagy, csinos teszik a stílusod vagyis tetszik az egész ,,lényed" ahogy vagy szeretlek kívánlak-chris nem is tudtam erre mit válaszolni ugyanis gyengéden megcsókolt!! Olyan gyengéd volt de volt benne vadság id! Nagyon jol csókol! Majd csókolózni kezdtünk!!
-ne chris ezt nem szabad-én
-miért-chris értetlenűl
-azért mert még alig ismerjük egymást és és--én
-és?-chris kérdően
-semmi-én
-inkább menjünk vissza-én
-és a csókrol ne beszéljünk senkinek-én
-ha te ezt akarod akkor jó-chris lecsüggedve és vissza mentünk!!
-hol voltatok ilyen sokáig-izzy
-nem mind1 az neked-én búnkóan
-épp szexeltünk csak csörgött a telóm-én idegesen és egyben egy picit felemeltem a hangom is de nem akartam csak egy picit ingerűlt voltam!!
-és amúgyis nem mind1 az neked, hogy mit csináltunk?azt csinálunk amit akarunk
-wow akis vadmacska-izzy
-fejezd már be-chris idegesen
-miért kivagy éheztetve de nem a kajára gondoltam ugye érted-izzy kérdezi tőle!
Én meg odamentem és lekevertem neki egy nagy pofont!!
-mikor megyünk-én idegesen
-már mehetünk is mert mára ennyi volt a próba-jay
-oké akkor menjünk-én
Majd hazamentünk én a mi házunkba richieék meg az övékbe! Hazamentem majd bedőltem az ágyba!! Olyan nagy düh volt bennem nem azért mert chris megcsókolt hanem izzy miatt meghogy anyu sincs itt velem meg, hogy rájuk bízott!!
Közbe a fiuknál:
-tényleg azt csináltátok-izzy
-nem hanem én megcsókoltam de visszautasított vagis az elején még csókolóztunk majd mondta, hogy ne te meg még jobban felidegeítetted és azért mondta azt amit mondott és azért kaptál egy pofont-chris
Richienek meg örűét a feje!!:)
-nem semmi a kiscsaj-vince
-hát nem-richie
-megkell szereznem-izzy
-jaj izzy nem látod, hogy nem vagy az esete-jay
Én elaludtam este 7-kor arra keltem, hogy vki kopog!
Levánszorogtam majd kinyitottam az ajtót azt hittem, hogy chris az de szerncsére nem hanem richie volt az!
-szia aludtál-richie
-szia aha-én és bejött!!
-izzy nevében szeretnék bocsánatot kérni-richie
-nem kell bocsánatot kérned tom, hogy ilyen a természete de ideges voltam rossz helyen rossz időben volt ott ennyi-én
-és elmondta chirs, hogy megcsókolt-richie
-wáá mondtam, hogy ne mondja el-én idegesen
-mi kérdeztük-richie
-ne légy ideges-richie
-nem vagyok-én higgadtabban
-am azt szeretném megkérdezni, hogy lenne-e kedved holnap eljönni velem vhova-richie
Gondolkoztam egy kicsit és:
-igen van-én
-oké ennek örülök-richie boldogan
-akkor szia jóéjt-richie és az arcomra nyomott egy jóéjt pusszit
-szia, jóéjt-én és elment!
Csináltam vacsit megettem, felmentem megfűrdeni és lefeküdtem aludni!!


4.rész:

Reggel a telóm csörgésére ébredtem fel:
-halo-én kómásan
-szia gréti anya vagyok-anya
-sziija-én boldogan de még kómásan
-aludtál-anya
-aha-én
-bocs-anya
-semmi baj-én
-azért hívlak mert mert csak 3 hónap múlva fogunk találkozni addig a fiuk vigyáznak rád-anya
-micsoda de csak 3 naprol volt szóó és már tudok magamra vigyázni-én szomorúan de egyben idegesen
-igen tudom és sajnálom de nem mehetek vissza-anya
és ne csinálj olyan dolgot mit megbánnál-anya
-jolvan szia-én
-szia-anya és letettük!!
Nem értettem, hogy mire mondta, hogy ne csináljak olyat amit megfogok bánni na de mind1!
Olyan ideges voltam mindig ez van először csak pár napra megy ki és hónapok lesznek belőle!! Nem igazán volt étvágyam és unatkoztam is ezért úgy döntöttem, hogy elmegyek futni!! Felöltöztem elvégeztem a reggeli tenni valókat és elmentem futni!! Útközbe találkoztam chrisel!!
-szija-chris
-szija-én
-minden nap jársz reggelenként futni-én
-hát csak azóta amióta először találkoztam veled és úgy gondoltam, hogy hátha fogok még egy ilyen szép és csinos lánnyal találkozni mint veled-chris mosolyogva
-kössz-én pirulgatva:D
Még beszélgettünk és hazamentünk már a hazunk előtt álltunk!!
-reggeliztél már-chris
-még nem-én
-akkor nincs kedven átjönni hozzánk legalább megnéznéd mien házba lakunk-chris édesen
-oké akkor először letusolok-én
-mehetek veled-chris nagy vigyorral
-nem-én és kinyújtottam a nyelvem =)
Gyorsan letusoltam felvettem egy minit:P meg egy fehér toppot!! Halványan kifestettem magam és átmentem!!
Kopogtam és vki kinyitotta az ajtót!
-szia-richie és adot 2-2 puszit:P
-szia-én és adtam neki 2-2- puszit!
-gyere be-richie
-oké-én
Majd bementem!!
-wow-én csak ennyit tudtam kinyögni:)
-tetszik-richie
-aha-én
-gyere megmutatom még fent is mivan a szobákat meg minden-richie és elkezdett húzni magaután!!!
Megmutatott mindent az udvaron is hátul meg minden és legvégűl a szobáját mutatta meg!
-ez az én szobám-richie
-tiszta jóóó-én
-tetszik-richie
-aha-én és lehuppantam az ágyra!!
-jó puha-én:P
-aha szeretek rajta aludni-richie
-elhiszem én is tudnék ezen az ágyon jókat aludni!:P
Ezen ő is csak mosolyogott!! Majd leült mellém!!
-és ki a kedvenced közülünk-richie
-nem mondom meg-én és kinyújtottam a nyelvem:P
-bekapomXD-richie
-na gyereXD-én:P
Richie meg elkezdett köleledni már 1 mm volt köztünk amikor jay benyitott!
-richie kész a ka..-jay
-szia gréti-jay
-hello-én
-mikor jöttél-jay
-úgy 20 perce-én
-jah értem mondta chris, hogy fogsz jönni csak azt nem, hogy mikor-jay
-csak azért jöttem, hogy szoljak kész a reggeli-jay
-ok-mi
Majd lementünk reggelizni richie és chris között űltem!!

-anyukád ma jön haza ugye-chris
-nem reggel hívott, hogy csak 3 hónap múlva jön-én
-ííííí az szar-vince
-hát az-én
-nem baj mi vigyázunk rád-izzy
-nem kell rám vigyázni-én
Majd még sokat beszélgettünk és tiszta finom volt a kaja!
-ki csinálta a kajeszt-én
-jay-vince
-finom volt-én
-kössz-jay
Jay-t hívta Mark, hogy bekell menniük!!
-bocs de mennünk kell nincs kedved velünk jönni-richie
-de van-én
Majd elmentünk a stúdióba!! Most Mark már észrevett!!
-szija gréti, hogy vagy-Mark
-jónapot köszönöm jol vok és maga-én
-jaj istenem ne magázz kérlek nem vagyok én még olyan öreg-Mark
-oké akkor, hogy vagy-én
-köszi jol vok-mark
-az a lényeg-én
-aha-mark
-na fiuk menjetek próbálni-mark
-oké-srácok

Én meg mint mindig most is űltem!!
Még próbáltak a fiuk és hazamentünk és mki nálunk ment!!
-am van nektek is medencétek-izzy
-aha van-én
-akkor fürödjünk?-chris
-hát fürödhetünk-én
-oké akkor hazamegyünk és átöltözünk addig te is vedd át a bikinidet-izzy
-oké-én
Hazementek átöltözni én meg fel csak a bikininek a megkötőkéjével baszkódtam! Vki kopogott és bejött richie volt az!!
-segítsek-richie
-aha lécci-én
Majd bekötötte!!
-nagyon... szexy vagy-richie
-köszi te is:)-én
-van egy kis baj-én
-mi-richie
-az, hogy nem tok úszni-én
-komolyan-richie
-aha-én elpirúlva
-nem baj megtanítalak-richie mosolyogva
-megtennéd-én
-aha szivesen-richie
-köszi-én és adtam egy puszit az arcára!!:)
Majd lementünk ott is mki nézett majd beleugrottak a vízbe a többiek csodálkoztak, hogy richie mit csinál de aztán rájöttek, hogy megtanít úszni!!:) Én meg jó erősen kapaszkodtam richiebe!!:P Kb olyan 1 óra múlva már tudtam is úszni!!:D
-köszönöm szépen-én és adtam neki egy puszit az arcára=)
-szivesen-richie
Még egy csomót hülyültünk!! Ezek veszet hülyékXD!(De jó értelemben)
Este 7-kor mentek haza! Megfürödtem megvacsiztam beültem a gép elé! Richievel beszélgettem msn-en hát az nagyon hülye! A végefele ezeket írtuk!
-nah én most megyek lefeküdni mert már álmos vok-én
-mehetek hozzád veled aludni:D-richie
-nem:P-én
-oké, álmoggy szépeket-richie
-oké te is-én
-jóéjt Kis Hercegnő:)-richie
-neked is Szőke Herceg:)-én
És kiléptem lefeküdtem aludni!!


5.rész:

Reggel csörömpölésre ébredtem! Lementem megnézni, hogy mi volt az és láttam richiet a konyhába!!
-szia-én
Erre ő bevágta a fejét a hűtőbe mert keresett vmit!
-ááúúú-richie és fogja a fejét!
-jó reggelt-richie és nyomott az arcomra 1 puszit!
-hát te?nem mintha baj lenne-én
-chrisék elmentek shoppingolni nekem meg nem volt kedvem elmenni, otthon meg egyedűl unatkoztam és mivel van a házatokhoz kulcsunk ezért úgy döntöttem, hogy átjövök és csinálok kettőnknek reggelit-richie egy szuszra tiszta édesen:)
-jah értem-én
Rántottát csinált:), megteritettünk és leültünk enni!
Megettük leültünk TV-t ézni!
-am mien volt a rántotta-richie
-finom, de én ettől finomabbat is tudok-én nevetve
-na megájj csak-richie és elkezdett csikizni!
Én meg ahogy hadonáztam tökön vágtam a térdemmelXD:S
-ááááá-richie és megfogta a tökétXD
-uram Isten, hozok rá jeget-én úgy is tettem!

Még 5 perc múlva is fájt neki még jajgatott!
-jaj mit hisztizel ami nincs az nem tud fájni-én nevetve
-nekem nincs?megmutassamXD-richie
-mondom ami nincs azt meg se tudod mutatni-én nevetve
Én meg elkezdtem szaladni előle ő meg futott utánnam! Elbújtam előle ő meg a medence szélén állt és nézelődött én meg hátúlról belelöktem a vízbe! Hát mondanom sem kell, hogy szakadtam a röhögéstől!:)
-héj ne nevess inkább segíts kiszálni-richie
-minek egyedűl is kitudsz szállni-én
-jaj ne csináld már-richie cukin
-na jó-én és erre behúzott a vízbe!
-héj ezt még megkeserülöd-én
-jaj de félek-richie nevetve
-hát félhetsz is mert belerugok megint a töködbeXD-én
-megse mered fogni nemhogy belerugni-richie
-de megmerem fogni de nem fogom meg-én
-miért-richie és elkezdett közeledni!!
Megfogta a kezem és rátette a felsőtestére a kezem és elkezdte egyre lejebb tolni a kezem! Nem rántottam el a kezem mert mélyen a szemembe nézett és megbabonázott a szép kék szemei!! Már majdnem megcsókolt és majdnem ,,megfogtam" amikor izzyék jelentek meg!!

-hát ti meg mit csináltok-izzy
Hírtelen szétugrottunk!
-semmit-vágtuk rá richievel egyszerre!
-nah persze látjuk-jay
-nem csináltunk semmit-én és kiszáltam a vízből és felmentem a szobámba átöltözni!!
-mit kerestek itt?:)-richie
-hát hazamentünk és mivel nem voltál otthon gondoltuk, hogy itt vagy és ezért átjöttünk-vince
-de nem gondoltunk arra, hogy mit csináltok-chris
-csak csináltunk volna vmit ha ti nem jösztök XD-richie idegesen és feljött a szobámba!
Épp most öltöztem át! Vki kopogott!
-gyere-én
-szia bejöhetek-richie
-aha-én
Az ágyon űltem és ő is leűlt mellém!!
-a többiek-én
-már hazamentek-richie
-értem-én
-figy az előbbiért ne haragudj a srácok már csak ilyenek-richie
-semmi baj-én
-gréti-richie
-tessék-én
-én...én-richie és
-te-én
szval..én-richie már majdnem megcsókolt amikor csörgött a telója!:(
-bocsi-richie
-semmi baj-én
És felvette:
-szia-richie
-.......
-most?-richie
-...
-oké megyek szia-richie és letette

-bocsi, de most mennem kell-richie
-oká szia-én
-szia-richie és elment!
Annyira idegesített, hogy nem tudta elmondani amit akart! Nem idegesítettem magam tovább beültem a gép elé MSN-ezni! Chris is fentvolt és elkezdtünk beszélgetni!
-szia-chris
-szia-én
-ne haragudj ami nemrég történt-chris
-semmi baj, de lécci váltsunk témát-én
-oké:)-chris
-am hány éves is vagy?:)-chris
-17-én
-komoly-chris
-aha miért-én
-többnek néztelek:)-chris
-oh értem:)-én
-am nem tod, hogy richie hová ment-én
(mindta rám tartozna)
-hazajött átöltözött és elment a ....-chris
-a?-én
-a bnőjéhez-chris
-van bnője-én (
éreztem, hogy egy könnycsepp gördűl le az arcomon)
-igen van, te nem tudtad?-chris
-nem-én
Még sokáig beszélgettünk azaz este 8-g! Próbált felvidítani ami sikerűlt is! Vhonnan tudtad, hogy nekem ez rosszúl esik, hogy richienek van bnője!!Elköszöntünk, kikapcsoltam a gépet majd lementem vacsizni! Nem nagyon volt étvágyam:S utánna felmentem megfűrdeni! Kb egy jó óráig fürödtem majd felvettem a hálóingemet! Nemvoltam álmos és úgy döntöttem, hogy kimegyek egy picit! Kimentem leültem a lépcsőre és láttam, hogy vki közeledik felém!! Egy picit féltem mert sötét volt és nem láttam, hogy kiaz! De nem mentem be hanem ,,nyugodtan" ültem tovább! Leűlt mellém a lépcsőre!
-felgosz fázni-richie (ugyanis megismertem a hangját!)
-nem érdekell-én flegmán!
-mi a baj-richie
-semmi-én tömören
-de látom, hogy bánt vmi-richie
-igen az a franc bajom van, hogy kikezdessz velem és közbe meg van bnőd-én idegesen
-á szval ez a baj Te féltékeny vagy-richie egy enyhe mosoly kiséretében
-én nem vagyok féltékeny csak rohadtúl elegem van az ilyen pasikbol akiknek van bnőjük és kikezdenek más lányokkal-én
-már nincs bnőm ma szakitottam vele-richie
-és miért-én
-miattad-richie
-miattam-én
-igen miattad mert én Téged szeretlek és nem őt! Amióta megláttalak én csak téged szeretlek és én többet érzek irántad mint barátságot! Meg őt nem is így ismertem amióta jártunk sokkal másabb!!-richie
-gréti amióta megláttalak én szeretlek szerelmes vagyok beléd-richie
-komolyan-én
-igen, gréti leszem a bnőm-richie
-(szünet) igeen-én tök happyn
-szeretlek-richie és megcsókolt!
-én is!!-én
-későre jár ár 10 is elmúlt megyek-richie
-kár nincs kedved bejönni-én
-de van-richie sunyi mosollyal:)
Majd felmentünk a szobámba!!
-na és mit csináljunk.richie!
Richie leült az ágyra én meg az ölébe!:)
-mondjuk beszélgessünk-én
-nekem van egy jobb ötletem-richie és megcsókolt:)
-hmm.. ez sokkal jobb:)-én
Elvoltunk egy darabig!!
-na jó drágám én most lefekszek aludni-én
-oké-richie lecsüggedve!
Lefeküdtem az ágyba richie meg elkezdett leöltözni!
-te meg mit csinálsz-én
-hát leöltözök nem aludhatok ruhába-richie
-és mibe szoktál aludni-én
-meztelenűlXD-richie
-komolyan-én ledöbbenve
-nyugi nem csak vicceltem-richie! Levette a ruháit csak a gatyáját nem:) és befeküdt mellém!!
-jó éjt Kis Hercegnőm:)-richie és adott egy csókot
-jó éjt Hercegem:)-én
Majd elaludtunk! Én richie mellkhasán aludtam richie meg átölelt!!:) 

 

 

 

 


6.rész:

Reggel arra keltem, hogy vki simogatja az arcomat!
-jó reggelt Hercegnőm:)-richie
-jó reggelt Hercegem:)-én
-hogy aludtál-én
-nagyon jol főleg, hogy itt aludtál mellettem:)-richie
-és te-richie
-én is nagyon jol-én
-annyira jó-én
-mi-richie
-amióta van az us5 vagyis amióta megláttalak azóta vártam erre a pillanatra-én

-szval én vok a kedvenced-richie mosolyogva
-igen te..meg..-én
-miért még kiaz-richie kikerekedett szemekkel
Most elmondjam neki vagy ne?!Nem, nem mondom még el neki!
-senki csak vicceltem-én füllentve
-akkor jó-richie és megcsókolt
Egy hírtelen mozdulattal ráültem és lesmároltam!:P Majd fordúlt a kocka ő feküdt rajtam! Már vadúl smárolunk meg minden amikor benyúlt a pizsifelsőm alá, de én leálítottam!
-richie ne-én és letuszkoltam magamrol
-miért-richie
-azért mert én még szűz vagyok-én
-még én is az vagyok-richie
-igen tudom-én
-akkor miért nem-richie
-azért mert még csak tegnap este óta járunk-én
-nem baj én érzem, hogy te vagy az a lány..-richie
-én is érzem, hogy te vagy az a srác de még nem sajnálom-én
-hát..oké-richie lecsüggedve
Majd felöltöztünk richie hazament én meg elvégeztem a reggeli tennivalókat és lementem megreggelizni!

Közbe anyutol kaptam egy SMS-t, hogy hogy vagyok meg, hogy hiányzok neki stb én meg visszaírtam,hogy jol és ő is hiányzik nekem!:)! Megreggeliztem és beültem a TV elé! Nagy Tv ,,nézés" közbe elaludtam arra keltem fel, hogy vki megpuszilta az arcomat! Mikor kinyitottam akkor láttam, hogy richie az!:)
-szia-én
-szia-richie
-hátte-én
-miért baj-richie
-jaj dehogyis-én
-csak átjöttem mert hiányoztál-richie és megcsókolt!
-jaj te-én
-nem megyünk el sétálni-richie
-de mehetünk-én
Úgyi is tettünk elmentünk sétálni egy szép parkban sétáltunk kézenfogva!:)
Soha nem gondoltam volna még álmomban sem, hogy richie lessz a pasim!
-csípj meg-én
-mi?-richie
-csípj meg-én
-miért-richie
-hát, hogy csak álmodom vagy ez a valóság-én
-ez a valóság-richie mosolyogva és megcsókolt!

Richie leűlt egy padra megfogta a derekamat és magára rántott, hogy üljek az ölébe:) és megcsókolt!
Már vadúl smárolunk amikor egy öreg néni jön oda hozzánk!:
-ejnye fiatalok!hát nem szégyellitek magatokat?-az öreg néni gy picit idegesen
-miért kéne? vagy ezt talán szex vagy csók mentes területXD-richie is idegesen!
-hogy beszélsz egy magamfajta öreg nénivel-a néni és elment és megjegyezte, hogy:
-ezek a mai fiatalok nem tudják hol van a határ-nén
És végre elhúzott!XD
-richie te jol vagy-én
-miért nem mind1 az neki, hogy mit csinálunk szabad országban élünk-richie
-igen tudom, de akkor is ez egy öreg néni volt-én
-mit csináljak vele felőlem 100 éves is lehetett volna-richie
-de richie-én
-nem ismerek rád-én
-hát..néha én se magamra amióta megismertelek sokkal másabb vagyok és ezt a srácok is megjegyezték Mark is meg amikor anyuékkal beszélek telón-richie
-jah meg én is-én
-igen meg te is baby-m:)-richie és megcsókolt!
Még sokat sétáltunk majd este 8-kor hazamentünk átmentünk richieékhez és ott hülyültünk!
-hol voltatok ma egésznap-izzy
-csak sétáltunk-én
-micsoda-izzy
-nehogy elhidd már neki náluk voltunk és szexeltünk egy jótXD-richie
Mki nézett rám meg richiere kikerekedett szemekkel!
-te meg miről beszélsz-én
-már el is felejtetted?nah szép-richie
-ha szexeltünk volna akkor azt nem felejtettem volna el-én
-hát főleg ha velem csináltad volna-izzy
-haha csak esetleg a TE álmodba-én
-héj szálj le a csajomrol-richie
-kikomndta, hogy a csajod vagyok-én komolyan és odamentem chrishez és beleültem az ölébe chris meg nem zavartatta magát átölelt a derekamnál!:P
-A többiek meg csak néztek főleg richie! Szegény babókám megse tudott mukkanni!
-csak vicceltem nyugi baby-én odamentem richiehez és lesmároltam!
-nah azért-richie
-és tényleg nem szexeltetek-vince
-nem-én
-miért legalább richie már nem lenne gyerek és elvinnénk ide-oda-jay
-jaja sztriptiz clubba meg minden-izzy folytatta
-am szoljatok ha féltek a szextöl mert akkor csináljuk 3-asban-izzy
-kabbe a tökömXD-én
-neked nincs szal marad az, hogy te kapod be az enyémetXD-izzy
-ami nincs azt nem lehet bekapni-én
-nekem nincs?ha látnád akkor összeesnélXD-izzy
-nem nézem meg ottvan a richieé-én
-még nem is láttad-izzy
-nem baj majd fogomXD-én
-nah és mikor-izzy
-most-én és közelitettem richie felé!
-baby ne itt inkább menjünk fel-richie
-nyugi-én
Még elhülyültünk egy darabig majd hazamentem megvacsiztam, megfürödtem és lefeküdtem aludni!


7.rész:

Olyan hajnali 2-kor hallottam, hogy vki bejött a szobámba és megáltt az ágyam mellett én meg hírtelen mozdulattal tökön rugtam!XD
-ááááá-az a vki!
Hírtelen kiugrottam az ágybol és felkapcsoltam a villannyt és láttam, hogy richie volt az aki leült az ágyra és jajgatott! Hírtelen odamentem hozzá és megfogtam a tökétXD de nem tom miért, de nem is kapcsoltamXD!Hát nah hajnali 2-kor!:D
-már nem is fáj-richie sunyi mosollyal
-miért-én még mindig nem kapcsoltamXD
-ezért-richie és odamutatott:)
-juj bocsi-én és levettem a kezemXD
Richie mélyen a szemembe nézett majd megcsókolt! Vhogy az ölébe kerűltem de vele szembe ő hátradőlt én meg rá! Levettem a felsőjét majd elkezdtem csókolgatni a felsőtestét! Majd fordúlt a kocka ő feküdt rajtam! Levette a felsőmet a többi ruhadarab hamar lekerűlt rólunk!
-akarod-richie
-igen-én
Éreztem amikor belém hatolt az elején fájt de az ő szája is hagyott el nyögéseketXD! A többit meg már a fantáziátokra bízom!!
Reggel richie mellkhasán keltem! Annyira édesen aludt! Nem tudtam, hogy a tegnap estit vagyis inkább ami hajnalban történt azt álmodtam-e vagy valóság volt ezért a takaróalá benéztem és hát... wowXD nem álmodtam! Annyira édesen aludt richie, hogy nem bírtam megálni, hogy ne pusziljam meg:P Ő meg elfordúlt és a szájára ment ő pedig lesmárolt! Nem is aludt a kis huncut!:)
-jó reggelt-én
-jó reggelt szivi-richie
Mondjuk nem mondhatni reggelnek mivel délután 3 kor keltünk fel!!:)
-és, hogy érezted magad az éjjel-richie
-nagyon jó volt ez volt életem legszebb ,,napja", soha nem fogom elfelejteni-én
-és neked-én
-nekem is nagyon jó volt, én sem fogom elfelejteni-richie és megcsókolt!!
-felkéne öltöznünk nem-én
-nem majd később-richie és megölelt
Úgy 15 perc múlva úgy döntöttünk, hogy felöltözünk!
-átmegyünk nálunk-richie
-aha,de először, még fogatmosok meg stb-én
-oké megvárlak-richie
-oké-én
Gyorsan elkészűltem majd átmentünk! A többiek akkor ,,reggeliztek"! (Am ők elmentek bulizni ha nem mondtam volna)
-sziasztok-richie+én
-sziasztok-ők kórusban
-,,reggeliztetek" már-jay
-nem-mi
-akkor gyertek egyetek ti is-jay
Leültünk közéjük enni!!
-és mi jót csináltatok egyedűl-izzy huncut vigyorral
-pont azt-én
-mit-vince
-jah bocs a kicsi ezt nem értik, szivem kifejtenéd bővebben,hogy a kicsi is megértse-richie nevetve
-hát nem is tudom az ilyet a kicsik előtt szabad-én
-haha viccesek vagytok-vince bedúrcálva
-szval akkor azt csináltátok-izzy
-igen azt-richie vágta rá
-jaj richie-én
-most mivan-richie
-és mien volt-izzy
-jó, a kis vadmacskámXD-richie
-richie-én
-gondoltam, hogy vadmacska látszik rajta-izzy
-vicces vagy-én
Chris megse szólalt!
-van vmi baj chris-én
-nincs semmi baja csak kéne már kefélnie egy jót-izzy
-jaj izzy neked mindenbe belekell szólnod-én
-hát van benne vmi azmit izzy mondXD-chris
-nah látod-izzy
-és izzy az nem lehet, hogy neked is kéne egyet szexelni-jay
-hát jah már nekem is kéne-izzy
-miért nem vered ki magadnak-én nevetve
-haha, inkább te verd ki nekem-izzy
-héj jobbha azonnal leszálsz a csajomrol-richie
-nyugi haver csak vicceltem-izzy
-hát jobban is járszXD-én:)
-oh, de nagy szája van vkinek-izzy
-ez van-én
-és vince te mikor akarsz szexelni-izzy
-hát őőő..-vince
-izzy ő még kicsi ehez-chris beszált a beszélgetésbe! Király:)
-azért mert még 15 vok attol még nem vok kicsit-vince bedúrcizva
-erre muszály válaszolnunk-jay
Még elszórakoztunk egy darabig! Szegény vince, már a végén sajnáltuk!!Hehe:)
Vince kitalálta, hogy menjünk aóel a Vidámparkba! El is mentünk! Gyalog mentünk mert tök jó volt az idő! Annyit hülyültünk az úton is! Az arra járók gondolták magukba:ezek a diliházbol szöktek meg?!XD
Majd megérkeztünk és mindent kipróbáltunk!! Nagyon jó volt! Hazafelé bementünk a cukrázdába ettünk pár sütit meg vittünk is haza!:) Richie átjött nálunk:) a többiek meg haza mentek vagyis chris az elment vhova sztem a bnőjéhet(már ha van)!
A szobámba ülünk az ágyon és nem szólunk egymáshoz! Én utálom a csendet!!
-menni kéne pancsizni-én
-jössz velem-én:)
-aha csak akkor átszaladok egy gatyóérXD-richie
-oké, siess-én:)
-oké-richie megcsókolt és gyorsan element
Úgy 2 perc múlva már itt is volt! Épp, hogy bejött a szobába én nekilöktem az ajtónak és lesmároltam!:P
-hmm-ilyet kérek még-richie és megnyalta a száját!
-oké majd ha megérdemled-én és kinyújtottam a nyelvem ő pedig bekapta!:P
Elmentünk megfűrdeni mondjuk elvoltunk foglalva egymással!:P
Fekszünk az ágyba egymással szemben richie simogatja az arcom és közbe beszélgettünk!
-richie-én
-tessék-richie
-szeretsz-én
-jaj hát persze te vagy az én életem egy része-richie
-biztos-én
-igen-richie
-nah aludjunk-én
-aludni-richie ledöbbenve
-igen miért-én
-semmi-richie leccsüggedve!
Olyan 2 perc múlva éreztem, hogy richie közelebb húz magához és elkezte csókolgatni a nyakam!!
-richie mit csinálsz-én
-semmi rosszat-richie
-látom-én
-héj neked állXD-én
Éreztem a farkát mert mindig húzott magához közelebbXD
-honnan veszed-richie
-mert érzemXD-én
Richie ezen csak mosolygott!
-hát nah nem tehetek róla-richie

-egy ilyen szexy csaj melett feküdni és ráadásul a csajom nem tudok ellene tenni-richie tök édesen:)
-hát szted nekem könnyű, hogy egy ilyen extrahelyes pasi melett fekszem-én
Csókolóztunk án ráűltem és pont oda!XD
-húúúXD-richie
-miaz-én
-tudod, hol űlsz baby-richie
-hol-én
-ott-richie és odamutatott!XD
-jah bocsi-én és lejebb csúsztam ő meg felizgúlt!XD (bocsi gyerekek rámjött a 10 percXD)
-inkább csússz vissza-richie és visszahúzottXD
-te kis kanos-én
-inkább adj egy csókotXD-richie
-biztos-én
-igen-richie
-nem adok-én
-nehogyisnem-richie magáhzo szorított, pörgött velem egyet, hogy ő üljön rajtam és lesmárolt!:P
-mondtam-richie
Én ezen csak mosolyogtam! Nah a többit meg már tudjátok!

 


8.rész:

Reggel arra keltem, h vki csókolgatja a nyakam, az a vki richie volt!:)
-jó reggelt-richie és megcsókolt
-neked is-én tök kómásan
-hány óra van-én
-10-richie
-még csak 10 óraXD-én
-10 óra neked korán-richie
-viccelsz, még jóó, hogy-én
-te kis álomszuszék-richie!
-hát nah ez vagyok én-én
-igen és én így szeretlek-richie
-már annyira vártam-richie
-mit-én
-a szexet-richie
-micsoda?te csak azért vagy/voltál velem, hogy szexelj-én
-jaj dehogyis, megtaláltam akivel leszeretném élni az életemet és azzal akartam lefeküdni először, és te itt vagy-richie tök édesen
-jaj de szeretlek-én és megcsókoltam!
-én is szeretlek-richie
-tudom, engem nem lehet, nem szeretniXD-én
- tudom én azt, de én szeretlek a világon a legjobban-richie
-oh(L)-én:)
-baby, nem akarsz majd tőlem pici richiekéket?-richie
-micsoda-én
-ne most gondoltam! pár év múlva-richie
-hát nem tom, én nem tőled szeretnék majd babákat-én tök komolyan

-akkor kitől-richie megijdeve
-hát extrahelyes pasi aki itt fekszik mellettem-én mosolyogva
-jaj te tudod, h megijedtem-richie
Én meg elkezdtem nevetni!
-min röhögsz? én is akarok röhögni-richie
-látnod kellett volna a fejed-én
-na megájj csak-richie és elkezdett csikizni!

-annyira kívánlakXD-richie
-hm.. miért is-én
-hát csak rád kell nézni, ilyen dögös csajom még nem volt!-richie! (nah az EGÓ azért itt is megvanXD)
-miért mondd, azt, h én nem vagyok helyes és nem kívánszXD-richie
-hát írtó helyes vagy és..-én
-nah nem kívánszXD-richie
-de igen ha tudnád mennyire hajajXD-én
-akkor használd a fantáziádXD-richie
-a fantáziámat már akkor is használtam amikor még nem találkoztam veled, csak TV-n keresztűl láttalak, ha tudnádXD-én:)
-hmm.. neked elég élénk lehet a fantáziád-richie
-ha te azt tudnád, ez enyhe kifejezés volt, h elég élénk:)-én
-akkor gyere mutasd meg:P-richie magához húzott és lesmárolt!!
Hát ami lezajlott az ágyban azt inkább nem mondanám el!!:PXD 18 éven aluliaknak nem való!!XD (mintha én 18 elmúltam volna sőt...:D)
Fekszünk egymás mellett és richie simogatja az arcom!! Annyira jó volt vele lenni, már mint nem az ágyba, de húúúj mien jó az ágyban... am úgy értettem, h naon szeretem és soha nem akarom elengedni!! Ezt a szép pillanatot az ajtókopogtatása zavarta meg!!:(
-megyek-én kiabáltam ki!
Felvettem richienek a pólóját meg egy tangátXD és kinyitottam! Chris volt az!!
-wow..-chris folytatta volna, de meglátta richiet!:)
-szia richie-chris
-szia chris-richie
-látom rosszkor jöttem-chris
-hát... már befejeztük az akciónkat nemrégXD-richie
Én meg ránéztem richiere aki a most mivan nézésével nézett!!:)
Chris is rámnézett és mosolygott!! Az az édes mosoly!! Ha tudnák, h a másik kedvencem az chris..!
-júj jut eszembe Mark hívott, h bekell mennünk stúdiózni..-chris
-oké-richie
Lent megvárlak.chris és még egyszer rámmosolygott!! Jaj az a mosoly, ha nem lenne itt richie akkor lesmárolnám..!! Miket beszélek én!! Én richiet szeretem és senki mást..! Chris lement a nappaliba! Levettem chris pólóját:( pedig olyan fincsa illata volt!:) Richie felöltözött és én is majd lekisértem!!
Chris nem vol a nappaliban megnéztem a konyhába és ott volt ivott!!
-itt vagy-én
-aha-chris
-naon szexy voltál a pólóban-chris
-köszi-én
-és az enyémbe nem akarsz lenni-chris:)
-chris-én és egy picit meglöktem!
-most mér-chris
-nah-chris
-hülye vagy-én
Richie is bejött a konyhába!
-itt vagytok-richie
-aha-mi és odabújtam richiehez:)
-csak ittam és közbe beszélgettünk-chris és rámnézett a rakoncátlan mosolyával:)
-és mi jórol beszélgettetek-richie
-erről arról-én hírtelen
-értem-richie
-de siessünk mert lefog szidni minket Mark-chris
-oké-richie
Richie adott egy csókot mielőtt elmentek volna chris mosolyogva rámkacsintott!! Hát ez nem normális!!:)--->(jó értelemben:) )
Felmentem halványan kifestettem magam! (az előbb csak felöltöztem!)
Elmentem a boltba mert nem naon volt itthon kaja!! Útközbe csörgött a telóm!
-szia anya-én
-szia kicsim-anya
-már ,,rég" nem beszéltünk-én
-aha-anyu
-ha én nem hívlak akkor te sose hívsz-anya
-hát mert gondolom sok a dolgod és nem akarlak zavarni-én
-hát dolgom az tényleg van, de ha rólad van szó akkor van időm:)-anya
-és mizu-anya
-semmi és veled-én
-semmi különös fárasztó ez a meló..-anya
-elhiszem-én
-a srácokkal gondolom kijössz-anya
-aha képzeld richie a barátom-én
-a legjobb barátod-anya
-nem úgy értem hanem úgy, h a pasim-én tök happyn
-komoly az nagyon jó! ennek örülök-anya lehetet hallani a hangján, h ő is boldog!
-aha az-én
-nah bocsi, de mennem kell-anya
-majd hívj-én
-oké, de te is-anya
-oké, szia-én
-szia-anya
És letettük!
A boltba vettem egy csomó kajcsit nah meg persze az elmaradhatatlan dolog az életemben az édesség!!:) Több nasit vettem mint normálsi kaját!!:)
Aligig bírtam el a cuccokat, de útközbe taliztam richieékkel!!
Richie kiszált a kocsiból:
-szia baby-richie adott egy csókot
-szia-én
-add ide azt a nehéz cuccot-richie kivete a kezemből majd berakta a csomagtartóba!!
Beszéltunk a kocsiba richie vezetett melette meg izzy, így hátúl kellett ülnem a többi srácokkal!
-sziasztok-én
-szia-ők
-a boltba voltál-vince
-aha-én
-jó sok kajcsit vettél-chris
-jaja-én
-de ahogy az ablakbol láttam több a nasi mint a rendes kaja-jay
-hát nah imádom az édességet:)-én
-nem engem imádsz-chris:)
-eltaláltad mert richiet:)-én
-és nem félsz, h elfogsz hízniXD-izzy szolt előről
-nem akármit és akármennyit eszek nem tudok elhízni szal..-én
-meg amúgyis nekem kell tetszeni, nem neked izzy vagy bárki másnak, akárhány kg lenne akkor is szeretném-richie
-oh de szeretlek-én
-én is baby-kém-richie
-inkább majd ha otthon leszünk-vince
-jah bocsi, igazad van ez kicsi előtt nem szabad-én
-szégyeld magad gréty a kicsi előtt-chris mosolyogva
-haha vicces vagy, de ha veled beszélgeték így mint a babykémmel akkor nem zavarna-én
-alap:)-chris
-héj a csajomról leszálsz-richie
Chris meg átölelt!!
-héj-én és kibontakoztam az öleléséből!! Az út hátralévő részén chris engem mindig csesztetett vagy inkább flörtőlt velem?!!
Hazértünk nálunk mentünk richie segített kipakolni! Sikeresen kipakoltunk!
-hú jó sok mindent vettél főleg nasit-richie

-hát nah-én
Richie feltett a konyhapúltra és lesmárolt!! Már vadúl smárolunk meg minden amikor hírtelen vki megszólal a hátunk mögöt!!
-khm-chris
-jah bocsi-én és leszáltam a konyhapúltról!!
A nap hátrelévő részén nem csináltunk semmit! Tv-t néztünk, hülyültünk, fürödtünk a medencébe jah és chris folytatta amit a kocsiban is!! Este vmikor hazamentek! Richie átment egy boxerért és visszajött! Együtt megfürödtünk, megvacsiztunk le lefeküdtünk aludni!! Vagyis nem aludtunk mert richie nem hagyott!:)


9.rész:

Reggel mikor felkeltem akkor már richie nem volt a szobába!! Felöltöztem meg amit reggel kell és lementem!! Az 5 srác reggelizett!!
-jó reggelt-én
-jó reggelt-ők és richie adott egy csókot!!
-hát ti-én
-csak átjöttünk má reggelizni mert má nem naon van otthon kaja-izzy
-jah értem és mivel én tegnap vettem ezért jöttetek-én
-aham-vince
Leűltem közéjük enni!! Megkajcsiztunk és Mark hívta őket, h bekell menniük a stúdióba!! A srácok mondták, h menjek be én is velük!! Hát nekem nem kellett többször mondani!!:) Elmentünk a stúdióba a srácok próbáltak már amennyire tudtak tőlem mert mindig szivattam Markot ők meg nevettek!!:)
-te jay te is azt látod amit én-izzy kérdezi halkan jay-től
-aha azt szted ő...-jay
-sztem igen, de majd mi kideritjük-izzy
-aham-jay
Majd kiderűlt, h miről beszélgettek!!
Pörgetek anyu ma jön haza!!
Otthon ülök és várom anyut!!:) Már naon hiányzik 2 hónapja nem láttam!! Bejött vki és az anyu volt!!
-sziijja anyu-én és szorosan átöleltem!!
-sziija kicsim-anyu és átölelt!!
-hogy vagy?-anyu
-nagyon jol és te-én
-én is jol vok!! Mostmár jobban, h hazajöttem:)-anyu
Nagyon sokat beszélgettünk!!! Most is hozott egy csomó ajándékot!!:D Este átjöttek a fiuk és velünk vacsiztak!! Megvacsiztunk Richievel felmentünk a szobámba!! Richie leűlt az ágyra megához rántott, h űljek bele az ölébe!!:) Majd elkezdte csókolgatni a nyakam és lesmárolt!! Már vadúl smárolunk amikor hírtelen berontott chris és vince!
-hupsz-vince pirúlva! Chris meg csak vigyorgott!!:)
-kopogásról még nem hallottatok-én
-de-vince

-bejöjjünk még 1-szer?-chris
-ahaXD-richie
Ők meg kimentek és kopogtak!!XD
-gyertekXD-én
Majd bejöttek!!
-nah így már jó?-chris
-aham-én:)
Mi naon jol elhülyültünk!! Közbe lent jay és izzy beszélgettek anyuval!!! Este 10 után még ittvoltak a fiuk fent a szobámba!! Anyu már aludt!!
-játszunk?-vince
-és mit-chris
-felelsz vagy mersz?-izzy
-oké-mi
-de ha vki nem teljesíti a neki ,.szánt" feladatott akkor vetkőzik és nem lehet kiszálni-izzy
-oké-richie
Chris vmit sugott izzy fülébe mielőtt elkezdtük a játékot!! Nah végre elkezdtük!!
Néha voltak egy picit dúrvák dehát megkelett tenni mert nem akartam leöltözni!!:)
Most izzy pörgetett és rám mutatott!
-felelsz vagy mersz-izzy
-felelek-én
-szted chris jó pasi-izzy
Erre mki rám nézett!!
-hát őő izé... nem rossz pasi, de én maradok a babykémnél-én és megcsókoltam richiet!!:)
Még naon sokáig játszottunk!! Úgy hajnali 1-ig kb!!
Reggel mikor anyu bejött akkor nem várt látvány fogadta!!
A srácok és én a földön alszunk!! Én richie és chris közt aludtam!! Richie félcsupaszon és átölelt engem, chris is félcsupaszon én meg hát őő izé..rólam hiányzott a felső:S és chris mellkhsanán feküdtem és ő is átölelt engem!! Anyu csak nézett kikerekedett szemekkel!! Amúgy nem tom, h rólam, h hiányzik a felső..jah igen már tudom:) richievel csókolóztunk meg minden és levette rólam! De, h chris miért van félcsupaszon azt már nem tom!!:D Én akkor ébredeztem! Hát még én is meglepődtem és el is mosolyodtam!! De ahogy megláttam anyut úgy felpattantam a földről, h a többiek ne keljenek fel!!
-anyu megtudom magyarázni-én
-hát az nehéz lessz Richie, Chris és te is..-anyu
-richie azért van félmeztelenűl mert csókolóztunk és levettem a felsőjét..-én
-és Chris és te?..-anyu
-hát christ azt nem tom, de én meg azért mert rólam meg richie vette le-én
-oh értem-anyu
-am nem kellett volna magyarázkodnod én bízom benned-anyu mosolyogva
Erre nekem a válaszom csak egy mosoly és egy ölelés volt!!
-nah mek csinálok nektek reggelit-anyu
köszi-én
Anyu kiment richie akkor ébredezett!!
-jó reggelt szivi-én és adtam neki egy csókot
-jó reggelt baby-richie és adott egy csókot!
-mikor keltél-richie
-most nemrég,csak anyu bejött én meg felkeltem-én
-jah értem-richie
-én mek megfűrdeni-én
-oké mek veled-richie
-oké, gyere-én
Hát nekünk az a fűrdés... mi inkább egymással voltunk elfoglalva!!:) Hát nagy nehezen megfürödtünk, de egymást fűrdettük meg!:P
És rájöttünk, h én nem vittem be ruhát, és richienek meg nem volt itt tiszta ruci!!
Magamratekertem egy törölközőt és kimentem!! Még akkor is mki aludt!! Felkeltettem christ!!
-wow-chris
-nah mindig így akarok felkelni, h egy ilyen bombázó egy törölkőzőbe mint teXD-chris
-vicces vagy-én
-ez nem vicc-chris
-na mind1 a lényeg az, h azért keltettelek fel..-én folytattam volna, de közbe szólt!
-hát...:D.-chris folytatta volna, de most én szoltam közbe
-nem vagyok kíváncsi rá:P-én
-nah szal hát elmentünk richievel fűrdeni és nincs tiszta ruhája szal..hoznál neki-én boci szemekkel
-hát nem tom...mit adsz érte-chris
-így ne hozzál neki, ha még kérsz is vmit-én
-nyugi csak vicceltem-chris
-ez nem volt jó vicc-én
Nah chris hozott richinek cuccot és is vittem be magamnak és felöltöztünk richievel a fűrdőbe!! Már mki fent volt!!! Felöltöztünk meg stb ..amit reggel kel én megcsináltam!! Lementünk reggelizni anyu már kajcsizott!! Leűltünk közé enni!! Hát én azthittem, h megfulladok annyit röhögtem főleg izzyn!!:) Anyuval naon jol kijönnek és ez fordítva is így van!!:)
A srácok bementek a stúdióba én most nem mentem mert anyuval akartam lenni!!:)
Elmentünk a plázába, vettünk egy csomó ruhát, akkor még egy csomó üzletbe bementünk és hát az üzletekben is naon sok ruhát vettünk!! De inkább én vettem!!:) Megmég vettünk egy csomó kiegészítőt!! Fagyizni is elmentünk!! Naon jó volt anyuval tölteni ezt a napot!! Ő a világ legjobb anyuja és egyben a világ legjobb bnője!!:)
Este 7-kor hazamentünk hullafáradtan dőltünk le a kanapéra!! Egy fél óráig csak pihiztünk!! Én úgy döntöttem, hátmek a fiukhoz anyu meg úgy, h megcsinálja a vacsit!!
Kopogtam és chirs nyitott ajtót!! Hú basszátok meg naon jol nézett ki, új haj, ús stílus..!! Naon jol nézett ki!
-wow naon...jol nézel ki-én csak ennyit tudtam kinyögni!!
-hello babyXD gyere be-chris
Bementem a fiuk ott álltak előttem!! Húha basszátok meg olyan helyesek voltak!!!
-te jószagú égXD-én
-miaz-richie
-extrahelyesek vagytok főleg te-én és adtam neki egy nagy csókot!!:)
-hmm.. ezt fent is folytathatjuk:)-richie huncut vigyorral!!
-mehetek veletekXD-chris
-nem-én
-és én-izzy
-te sem senkisem csak mi megyünk kettenXD-richie
-most-én
-aham-richie
-nem megyek-én:P
-majd meglátjuk-richie felvett az ölébe és felvitt a szobájába!! Ledobott az ágyra levette a felsőjét és ráműlt!!
-nem gondolod, h nehéz vagyXD-én
-oh bocsi baby-richie fordúlt egyett, h én legyek felűl!!:D
-am nem vagy nehéz-én és kinyújtottam a nyelvem ő meg bekapta:P!! Elkezdtünk vadúl smárolni már levette rólam a pólómat amikor vki hírtelen berontott!!
-woow maradhatokXD?-chris
Richien nincs felső rajtam sem én meg ülök richien!!:D
-hát nem-én
-nah lécci csináljuk már hármasban-chris
Richiere néztem ő meg a nah?nézésével!!
-neem-én
-miért-chris és elkezdett közeledni!!
-mert nem-én
-na lécci-chris
-nem-én
-miért-richie
-te hülyék vagytok mi vagyok én kúrva-én
Leszáltam richieről felvettem a felsőmet!!
-én megyek-én
-sziasztok-én és hazamentem!!!
Egy picit haragudtam rájuk, nem tom, h miért!! Megfürödtem, megvacsiztam és lefeküdtem aludni!!


10.rész:

Reggel arra keltem, h anyu kelteget!!
-gréti kelj fel-anyu rázogat
-nem-én nyügösen és magamra húztam a takarót!!
-de ittvan richie-anyu
És akkor jött be richie!!
-nah én megyek is lent leszek...-anyu és kiment!!
-szija-richie
-szija-én
-kérlek ne haragudj a tegnapi miatt pasikból vagyunk, nem akartunk ezzel megbántani főleg én nem!!!!!-richie tök édesen!!
-nem haragszom-én
-biztos-richie
-aham-én
-ennek örülök-richie
-gyere csak ide-én magamrarántottam és lesmároltam!!:P
-hmm, ez fincsa vol:P-richie
-tudomXD-én
-jaj kis egós-richie
-nem baj az, az a jó-énXD
-jaja én így imádlak-richie
-oh én meg így jaj olyan helyes vagy annyira szeretlek-én és megcsókoltam!!
-én is nagyon szeretlek-richie és megcsókolt vhogy rajtam feküdt!! Már nagyban bennevagyunk a dologban amikor anyu jött be!!
-gré..anyu de ahogy meglátott minket csak pirúlt és megse tudott szólalni mivel zavarban volt!!
-látom zavarok-anyu pirúlva
-hát..fogjuk ráXD-én
-csak azért jöttem, h kész a reggeli-anyu
-ha majd akartok akkor gyertek le enni én elmek-anyu
-hova-én
-erre-arra-anyu mosolyogva
-oké-én Majd anyu elment!! Richie meg sunyin nézett!!

-miaz-én
-hát... miénk a ház..-richie sunyin
-és-én értetlenűl
-hát...-richie és mostmár leesettXD
-jah értem-én
-richie-én

-mondd baby-richie
-szeretsz-én
-még jóhogy!!!!! imádlak!!! sőt...-richie
-biztos-én
-méh jóhogy!! megmutassam?:P-richie
-aham:P-én
Hát a többit meg már tudjátok!!:) Majd lementünk enni Richie egy boxerba ment le én meg a pólójába!!:D Csináltunk kaját, de inkább egymással foglalkoztunk, de sikerűlt megcsinálni a kaját is!!:D Egymást etettük!!:D És hírtelen berontottak a többiek vagyis a srácok!!
-wow látom volt ez-az-izzy
-neked is szia izzy-mi richievel
-am sziasztok-ők
-sziasztok-mi
-gréty a tegnapiért kérlek ne haragudj nem úgy gondoltuk!!!!!!-chris bűnbánóan
-nem haragszom-én mosolyogva
-hú megkönnyebbűltem-chris
Ezen én csak mosolyogtam!!
-gyere baby öltözzünk fel-richie és felrángatott a szobámba nekilökött az ajtónak és vadúl lesmárolt!!:P
-hmm.. nem azt mondtad, h felöltözünk-én
-hát azt csak lent mondtam, közbe megváltozott a ,,terv"-richie
-oh értem, te kis szexmániásXD-én
-ezt nem kellett volna-richie
-és miért nem-én
-ezért-richie felkapott ledobott az ágyra ráműlt és lesmárolt!!
-hát ez nem nagy bünti:P-én
-jaj te..:)-richie
Richie felöltözött és lement! Chris kopogott és bejött én akkor voltam egy melltartóba!!
-héj-én
-miaz-chris és közeledett!!
-nem látod, h öltözök-én
-és-chris
-miaz, h és menj ki kérlek, h felöltözzek-én
-nem megyek-chris és elkezdte cirógatni a derekamat amitől belebizseregtem majd magához húzott!!
-chris engedj már el-én
-nem-chris
-te hülye vagy komolyan mondom-én kiakartam szabadúlni, de nem tudtam, mert annyira húzott magához!
-eressz el vagy megmondalak richienek-én
-richie az nincs itt-chris
-feljelentelek zaklatásért! anyu úgyis ügyvéd..-én
-úgysem tennéd meg-chris
-ha nem engedsz el most akkor megteszem-én
Közbe annyira édesen nézett, h az nem igaz!! Azhittem, h nekiesek vagy nem tom!! Pedig ilyen nem mondhatnék mert nekem ittvan richie és én őt szeretem!!
Chris elkezdett közelebb hajolni és megcsókolt!! Amit én az elején viszonoztam is!!
-uram isten-én és most erősen ellöktem magamtól!!
-miért csókoltál meg-én
-azért mert szeretlek és ne mondd azt, h te nem érzel irántam semmit-chris
-nem, mert én richiet szeretem-én, de nem néztem a szemébe!
-akkor miért nem nézel a szemembe-chris
-mert-én
-de most kérlek menj ki-én
-hát...oké-chris
Chris lassan kiballagott a szobából én meg felöltöztem és azon gondolkoztam, h chris azt mondta, h szeret és, h én is érzek iránta vmit ami igaz is!! Hogy fogok, így Richie szemébe nézni?!!Felöltöztem és lementem!!

-jaj baby már azthittem, h le se jössz-richie és megcsókolt!! Nekem meg lelkiismeret fúrdolásom volt!
-mi a baj-richie mert láttam, h van vmi!
-semmi-én és ránéztem chrisre aki csak nézett!!
-biztos-richie
-aham-én
Leűltünk reggelizni mi richievel másodszorra:), hát én elég kusba voltam és alig nyúltam a kajához!
Megkajoltunk és leűltünk a kanapéra én richie ölébe űltem!!:P
Hát mi elvoltunk ugyanis csókolóztunk!:P
-am nem akartok túllépni a csókolózáson-izzy
-h érted-richie
-hát több mint csók ...szal értitek-izzy nagy vigyorral
-igen értjük-mi richievel
Richie vadúl lesmároltam!!:P Elkezdtem csókolgatni a nyakát majd megint lesmároltam!!Levettem a pólóját és össze vissza csókoltam!! Richie meg se tudott szólalni!! Richie már a pólóm alatt járt!! A többiek meg kikerekedett szemekkel nézték és amit mi nem tudtunk, h Izzy felvette a telójára!!:S:P
-nah vége van a gyerek napnak-én
Ők meg elkezdtek óbégatniXD!
-nincs semmi ó majd pont ti előttetek fogunk szexelni-én
-pedig én már ...-izzy
-ne folytasd-én richie látta nála a telót!!
-izzy ugye nem-richie
-de-de-izzy széles vigyorral
-mit nem-én
-izzy felvette a telójára-jay nevetve
-add ide a telefont-én és elkezdtem üldözni!!
-nem-izzy és szaladt
De richie nem segített volna!!
Hírtelen megáltt izzy!!
-nah kérlek add ide-én
-ha adsz egy csókot akkor..-izzy
-te hülye vagy bazdmeg-én kiakadva
-most ezért a kibaszott vidiért nem tudsz adni egy csókot-izzy vigyorogva
Agyaltam rajta egy picit majd...
-na jó-én
Lassan elkezdtem közeledni felé már majdnem megcsókoltam amikor egy hírtelen mozdulattal elvettem a telóját és elkezdtem szaladni!!
-richie kapd el és töröld ki-én
Odadoptam richienek ő meg gyorsan kitörölte!!
Majd izzy agyon csikolt és dúrcizott egy kicsit!!:D
-miaz izzy nem fogod majd nézni este mi?-vince nevetve
-hát nem pedig a pornó helyett azt néztem volnaXD-izzy
-ne is álmodozz róla marad a pornó-én
Chris meg elkezdett kacagni!!
-min kacagsz-richie
-látnotok kelett volna egymást ahogy szaladtatok-chris nevetve
-nah gyere csak ide-én és elkezdtem üldözni!
Chris kiszaladt a kertbe és elbújt a ház mögé!!
Én meg mint az őrűlt elkezdtem keresniXD
Majd hírtelen vki hátúlról befogta a szemem és gyengéden nekilökött a falnak!! És levette a kezét a szememről!!
-uram isten chris tudod, h megijsztettél-én
-bocsi, nem akartam-chris
-nem baj, cask 1000-rel ver a szívem-én
-muti-chris és rátette a kezét a szívemre vagyis inkább a mellemre!XD
-hmmm jó a melleddXD-chris
-te hülye vagy-én és levettem a kezét a mellemről!
-most mér, én csak az igazat mondomXD-chris
-jaj chris-én
-inkább menjünk be-én és elindúltam volna, ha nem rántott volna vissza!
-chris mit csinálsz-én
-megcsókollak-chris nem is tudtam mit válaszolni, mert megcsókolt!!
-chris ne kérlek-én
-de miért-chris értetlenűl
-azért mert nekem van barátom és a barátom a te legjobb haverod és most én richie legjobb haverjával...-én
-de nem feküdtünk le vagy vmi ez csak egy csók-chris
-csak? akkor is megcsaltam-én
-chris kérlek ne sztem legyünk barátok én richiet szeretem és nem akarom elveszíteni-én
-jó oké-chris szomorúan!!
Visszamentünk!!
-mit csináltatok-jay gyanakvóan
-semmit-mi vágtuk rá egyszerre
-nekem van egy tippem-izzy nagy vigyorral
-de nem kíváncsi rá senki, de te mindig csak arra tudsz gondolni! És képzeld nem azt csináltuk mert én szeretem richiet és soha nem csalnám meg, főleg nem a legjobb haverjával-én kicsit sem kedvesen és felmentem a szobámba!!
Közbe lent:
-ennek meg mi baja-izzy
-van neki neve is, és megyek megnézem-richie és feljött!!


11.rész:

Richie feljött!! Én az ágyon ültem és néztem ki a fejemből!!
-mi baj cica-richie és leűlt mellém
-semmi-én
-de látom van vmi baj, nem letttél volna ilyen izzyvel-richie
Most azon agyaltam vagy 5 percig, h elmondjam-e neki!
-richie-én
-tessék baby-richie
-én.. én... szal én-én össze vissza
-mi a baj baby ne ijeszgess-richie
-szal én szeretlek-én
-jaj te ezt nem merted elmondani-richie mosolyogva
-de elmertem-én
De amit igazábol akartam mondani, azt nem ,,mertem"!! Mondjuk szeretem szal nem mondtam neki hazugságot!
-én is szeretlek babykém-richie és megcsókolt!!
-ma nem megyünk el vhova-én
És ekkor rontott be jay!
-bocsi fiatalok Mark hívott, h bekell mennünk-jay
-hát majd akkor este talizunk és elmegyünk vhova-richie és hosszan megcsókolt, majd elmentek!!
Annyira szeretem és soha nem akarom elveszíteni!! Ha elmondom neki akkor lehet, h szakít velem amit meg nem akarok!!
Úgy döntöttem, h ma este elmondom neki..!! Én estig naplót írtam anyu még nem jött haza:S!! Felhívtam és azt mondta, h az egyik barátjával van..!! Most toppant be richie!!
-szijjaa baby-richie és megcsókolt!
-szija-én és megcsókoltam!
-gyere menjünk el sétálni-richie
-ne várj-én és visszahúztam
-mi baj cica-richie ijedten!
-sztem űlj le-én
Majd leűlt!!
-szal ... szal én meg.. megcsaltalak-én lehajtottam a fejem
-hogy? kivel?hol?mikor?-richie
-ma chrisel-én halkan
-lefeküdtetek vagy mi-richie
-nem-én
És elmondtam neki mind a két csókot!!
-jaj már megijedtem-richie és megkönnyebbűlt!
-mi-én értetlenűl
-hát azt eddig is tudtam, h ő érez vmit irántad és ő csókolt meg és hát nem volt szép dolog tőle és tőled sem, h visszacsókoltál..-richie
-megbocsájtok!-richie
-komolyan-én kikerekedett szemekkel
-igen, és azért még egyszer ne csinálj ilyet-richie fenyegetően az újjával közbe mosolyog
-jaj te fenyegetős szexkazán..-én nevetve
-hmm jó hogy mondod!XD-richie
-jaj te..-én:)
-mivan velem-richie és elkezdte csókolgatni a nyakam!
-szexkazán-én és kinyújtottam a nyelvem:D
-de te ezt élvezed-richie és kinyújtotta a nyelvét:D
-nah akkor elmegyünk sétálni-én
-most-richie
-most mér az előbb te is akartál menni-én
-jah, de az előbb nem voltunk benne-richie
-most se nagyon vagunk benne!nah lécci-én boci szemekkel
-nah jó gyere baby-richie és kihúzott!!
Kézen fogva sétáltunk egymás mellett!! Már nem nagyon voltak emberek mivel már elég késő volt!! Na jó csak fél 10!:D
-beszéltem chrisel-richie megtörve a csendet
-komolyan?-én
-aham ő is elmondta-richie
-és??-én
-hát mondta, h sajnálja és, h többé nem fog előfordúlni-richie
Erre én csak bólintottam!
Richie hírtelen egy fához rántott gyengéden nekilökött a kérgének és lesmárolt!! WOW..:D
-richie mit csinálsz-én
-semmi rosszat-richie
Megcsókolt és már azt vettem észre, h benyúlt a pólóm alá!!
-szivem, sztem ezt nem itt kéne-én
-miért nincs itt senki-richie
- tudom, de azért egy parkban-én kérdőően názek rá
-most mér kell egy kis újítás is-richie:D
-nah jah, de akkor is itt?-én
-aham-richie nem is tudtam rá válaszolni meg vadúl lesmárolt!
Vhogy már a fűben feküdtünk mikor hírtelen vki ott termett aki ránk világított! Hát szívás mert ez egy rendőr volt!!:S
-jó napot-mi két nagy nyelés közbe
-jó napot fiatalok-rendőr
-mit csinálnak-rendőr
-hát őő izéé...-én
-láttam amit kell és most menjenek haza még benem viszem magukat-rendőr
Mi meg richievel gyorsan elhúztunk!!

Már nálunk vagyunk!!
-gyere menjünk fűrdeni-én

-jó, de nincs gatyám:)-richie
-nem bajXD-én
-nah akkor menj gatyóért vmi szexiset hozz-én:D
-azt is akartam, de mind1 az, h miet hozok mert úgy is lekerűl rólam fűrdés utánXD-richie
Én addig elmentem fűrdeni!! Úgy tettem mintha aludnék!!:D Richie bejött a fűrdőbe leöltözött beleűlt a kádba, felém hajolt és megcsókolt!!:D Én meg elmosolyodtam!
-tudtam én, h nem alszol-richie
-tudom én, h tudtad, h nem alszok:D-én
-jaj te..richie és megcsókolt:D
Elvoltunk ki ketten!:D Megfűrdettük egymást, lementünk kajolni hát azt is úgy, h egymást etettük!!:D Richie már nem bírt magával felkapott az ölébe felvitt a szobába ledobott az ágyra és.... a többit tudjátok!!:D