Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


1.rész:

Kezdjük az elején 16 vagyok,Magyarországon élek,szőke,göndör séróm van,magas vagyok és sovány(de nem egy pálcika).Van egy nagyon jó Barátnőm Gréti, 6 éves korom óta ismerem,de sajnos nem rég Amerikába költöztek. Mert Amerikában lakik Gréti legjobb barátja Richie. Kis koruk óta imádják egymást, mert Gréti szülei Amerikából jöttek Magyarországra és nagyon jó barátságban, vannak Richie szüleivel. Már nagyban töltöttem a nyári szünetem, mikor Gréti hívott.

Szia babám!- Gréti

Szia baba!- én

Arra gondoltam, hogy kijöhetnél Amerikába, bemutatnálak Richienek - Gréti

Oké csak anyuékkal kell megbeszélni- én

Majd anyu felhívja anyudat tutira, elenged – Gréti

Jó akkor megbeszélem anyuval majd vissza hívlak-én

Jó- Gréti

Szió - én

Szió – Gréti

Majd lementem anyuhoz megkérdezni mit szól az ötlethez.

Teljesen váratlanul érte, de nagy nehezen elengedett, már csak apuval kellett elintéznem a dolgot. Ő is elengedett, visszahívtam Grétit és rögtön el is újságoltam a hírt. +E nap múlva utazok. El se hittem. Lassan elteltek a napok, de reggel alig bírtam felkelni. A repülőtéren, félórán keresztül búcsúzkodtam anyuéktól,nagyon féltettek,mivel életemben először egyedül megyek valahová. A repülőn szinte aludtam. A repülőtéren Gréti és Richie vártak. Meg voltam lepődve, hisz Richie nem kis pályás pasi, tökre illenek egymáshoz. Mint kiderült Richie énekel egy fiú bandában, aminek a neve us5. Aztán Richienek lécelnie kellett tehát rögtön elkezdtem faggatni Grétit,hogy miért nem jár evvel a fél istennelJ

A válasz, mert barátok vagyunk semmi más. Beletörődtem én most az egyszer nem nekem lett igazam. Richie hamarosan visszatért és azt mondta, hogy hivatalosak vagyunk az us5-hoz egy ebédre. De nekem nem volt egy dögösebb göncöm, és ahogy Richiet láttam, gondoltam a többi 4 pasi se kis piskóta. Tehát Gréti és én Átöltöztünk én le is zuhanyoztam. Majd felöltözés, smink, haj és kész is voltunk, richie jött értünk. A szeméből láttam, hogy ő többet érez Gréti iránt, mint szimpla barátság. Amikor kiszálltunk a kocsiból egy villa előtt találtuk magunkat. Richie előre engedett minket, mint egy úri ember. Mikor beértünk egy irtó helyes csóka nyitott ajtót,Jay volt a neve. Majd leözönlöttek a többiek. De amikor megláttam az utolsó srácot egy fura érzés fogott el, lábam remegni kezdett, a szívem fel leugrált. Chris volt a srác neve. Mindegyik srác extra jó fej Izzy ,vincent is nagy arcok. Ebéd közben Christ bámultam, de sajnos szembesülnöm kellett a rossz hírrel, hogy barátnője van. Gondoltam oda se neki, havernak nem jó. A srácok nagyon sokat kérdeztek tőlem, kicsit váratlanul ért a dolog. De a szöszit nem érdekelte semmi elvonult telozni a csajával. JAy elkezdi amióta barátnője, van más világban él. Mint kiderült a csaj egy idegtépő liba. Majd ebéd után megpróbáltam beszélni chrissel csak ki tudok húzni belőle valamit. De nem nagyon sikerült. Feladtam, majd kimentem a többiekhez,Jayel ökörködtem,aki nagyon aranyos srác, Izzy egy igen szókimondó,vicces és jó fej srác, Vincent kicsit visszahúzódó típus,de a hülyeségben ő is benne van. Chris hát amennyire helyes, annyira bunkó. Gréti és richie elmentek sétálni, addig Izzy meg én kimentünk gördeszkázni, ami nekem kicsit se ment, Akkorát tanyáltam, de csak ültem a földön és röhögtem ,izzy is csak nevetni tudott, hisz nem mindennapi látvány voltam.:) Majd visszamentünk a házba ahol chris nézte a tv-t ,izzy pedig nevetve mesélte neki a történteket. Egy idő után végre hozzám szólt, csodálkoztam is rajta. De mint kiderült nem is akkora tahó, csak én megint előítéletekkel éltem. Mikor elmentünk Gréti egész úton csöndben volt. Nem érettem mi baj, de nem is akart róla beszélni.

2.rész:

Este Grétinek megeredt a nyelve és elmesélte mi történt, Richie megcsókolta.

Hogy mi jól hallottam?- én

Igen Richie megcsókolt miközben feküdtünk a fűben- Gréti

És mit éreztél? – én

Hát a szívem egyre gyorsabban vert-Gréti

Te szereted őt?- én

Nem tudom össze, vagyok zavarodva – Gréti

Értem én, szerintem tökre össze illenétek, de ti tudjátok –én

És te, na tetszik valaki?- Gréti

Hát izé-én

Na ki az?- Gréti

Chris - én

De neki…- Gréti

Tudom, tudom - én

Majd elaludtunk. Eközben a fiuknál:

Richie hogy állsz Grétivel? – Jay

megcsókoltam- Richie

és ő?- Chris

Hát visszacsókolt, de aztán letolt magáról és mondta, hogy hagyjuk abba- Richie

Áh te szegény- Vini

És ti mit szoltatok Bettihez?- Richie

Egy igazi bombázó- Izzy

Van szövege és a kinézete se utolsó –Jay

És te Chris?- Richie

Szexis, szép, és ami a legrosszabb nekem nagyon bejön- Chris

De Chris és Mandi?- Vincent

Mandi hát hadilábon vagyunk, folyton veszekszik velem –Chris

Akkor szakíts vele- Izzy

De szeretem – Chris

Majd elfelejted, vagy kisírod magad Betti vállán – Izzy

Fejezd be Izzy – Chris

Reggel már Richiere keltem. Kimásztam az ágyból. Gyorsan felöltöztem Gréti már rég fent volt. Csinált nekem reggelit de én közöltem, hogy nem vagyok éhes és szaladok egyet. Egyedül akartam hagyni őket, meg kell beszélniük, ami történt. Futás közben Sok minden megfordult a fejemben. Amikor véletlen neki rohantam a valakinek, akit nem láttam, mert a nap a szemembe sütött. Chris volt az. Felrángatott a földről, és közölte, hogy legyek figyelmesebb. Majd együtt futottunk tovább.

szóval Betti, van barátod?- Chris

Nincs, nem megy nekem a pasizás- én

Pedig én azt hittem – Chris

Tévedni emberi dolog- én

Jaja- Chris

És a te barátnőd?- én

Inkább hagyjuk- Chris

Oké, ha nem akarsz róla beszélni - én

Nem az, hogy neked nem akarom elmondani, hanem nagyon sokat veszekszünk. – Chris

Szereted?-én

Nem tudom, mert valaki nagyon tetszik, jobban, mint gondolná. – Chris

Értem én,de a lány aki tetszik jobban megéri ,mint az aki szeret?- én

Nem tudom, nem ismerem még a lányt, de törekszem úgy dönteni, ahogy nekem jó- Chris

Aha. És ha rosszul döntesz? – én

Akkor tévedtem- Chris

És ebben a lányban mi fogott meg?- én

A stílusa, a kinézete - Chris

Aha.- én

Majd elváltak útjaink. Eközben Grétiéknél.

Bocs a tegnapiért Gréti- Richie

Nem baj, de miért csókoltál meg- Gréti

Nem tudom, azt hiszem én, szeretlek- Richie

Tényleg?- Gréti

Igen, mert te olyan, vagy mint amiről álmodtam – Richie

Épp meg akarta csókolni Grétit mikor berongyoltam. Erre láttam megint rosszkor érkeztem Tehát most fürödni mentem. És azon gondolkodtam, hogy Chris tegnap olyan boldognak tűnt. De ki az a lány. Addig lent Meg történ a nagy csók jelenet. De Gréti időt kért Richietől. Amikor richie elment. Lerohantam kíváncsiskodni

szóval mi történ csajszim? – én

Semmi- Gréti

Na ne mond, hogy semmi- én huncut vigyorral

De tényleg szerelmet vallott, de én időt kértem. – Gréti

Ne már! szeret! ez minden!!- én

De én nem tudom, mit érzek- Gréti

Én meg dumáltam Chrissel- én

Hoppá, mi volt a téma?- Gréti

A szerelem- én

És mit mondott?- Gréti

Hogy összezavarodott, mert jött egy lány, akitől totál kikészült- én

De 3 napja még totál szerelmes volt- Gréti

Hát ez az-én

Csak nem te vagy az a lány?- Gréti

Tutira nem-én

De megeshet- Gréti

De nem, mert mikor ott voltunk tojt a fejemre. - én

Meglátjuk. - Gréti

 

 

 

 

 

 

Majd elmentünk plázázni. Este pedig bulizás volt tervben. De Elmaradt mivel a fiúk koncijára mentünk. Kíváncsian vártam mi sül ki belőle.

 3.rész:

A koncert eszméletlen volt Grétivel végig tomboltunk. Chris és Mandi sajnos kibékültek. De oda se neki, Chris és én a legjobb barátokká váltunk 3 nap alattJDe lépjünk egy kicsit lassan 1 hete, vagyok Grétiéknél és szinte minden napomat Chrissel töltöm. Gréti és Richie még mindig nem jutottak dűlőre. Pedig ma is együtt ebédelnek. Kb. 11 pizsiben rohangáltam, Aztán délben én és a zsűri úgy döntöttünk felöltözöm. Aztán elmentem kiszellőztetni a fejem, út közben megálltam egy cukrászdában, sütizni. Chris és Mandi is ott voltak, tehát nem mentem oda, nem akartam megzavarni őket. Tehát gyors iramban kizúztam a cukiból. Ám egy idő után észre vettem, hogy valaki az én nevemet kiabálja, Chris volt az. Kitalálta, hogy menjek el vele a konditerembe. Hát bele egyeztem, de beugrottunk Grétiékhez a cuccomért, De hogy mit láttunk, inkább halkan felmentünk a szobába, mert Gréti és Richie ott csókolóztak a kanapén, Chris és én nem akartuk őket megzavarni. Majd elmentünk a kondiba.

Egy csomót hülyültünk, folyton csikizett, Meg nevetetett már fájt a pocakom a sok röhögéstől

Mondtam neki nyomok egy pár felülést, fogja le a lábamat. Mikor az utolsó felülést csináltam elkapott és megcsókolt. Egy pillanatig nem tudtam, mit tegyek vissza, csókoljak e vagy ne? De neki barátnője van! De a kísértés elfogott és visszacsókoltam,majd akkor kaptam észbe, amikor már a keze olyan helyre tévedt ahova nem kellett volna, tehát letoltam magamról és megmondtam ,hogy ne tegye ezt Mandivel nem, érdemli meg. Felugrottam és elrohantam az öltözőbe. Gyorsan felöltöztem és gyorsan el sliszatntam nehogy Chris utolérjen, Felverekedtem magam az első buszra, teszem hozzá rossz busz volt az :S Tehát jól el is tévedtem valakit hívnom kellett, Jay volt kéznél szegény.

Szia Jay!- én

Szia Betti, hát miért hívtál?- Jay

Mert eltévedtem és nem tudom, hol vagyok!- én

Küldöm érted Christ ha, megteszi!- Jay

Ne Christ inkább most ne!- én

Miért?- Jay

Hát majd elmesélem!- én

Oké megyek érted, de hol vagy?- Jay

Egy csomó bevásárló helység van itt, meg egy csomó ember- én

Oké, Los Angelesig elmentél ügyi vagy!- Jay

Ne cikizz! – én

Oké Fél óra és ott vagyok!- Jay

Hálám sírodig üldözni fog!- én

Ne addig nem kell- Jay

Szia!

Szia!

Eközben kaptam Grétitől egy sms-t.

Hol vagy csajszem? Van mit mesélnem!! Csak nem Chrissel vagy? Ha igen ráérsz válaszolni!

Gréti

A válasz ez volt:”szia! Egy ideig vele voltam, csak történt egyes más és rossz buszra szálltam fel valahol Los Angelesben vagyok! Jay jön értem!”

Pussy:

Betty

 

Jay egy olyan félóra után megérkezett, Bemásztam a kocsiba.

Szia Jay!- én

Szia Betti- Jay

Szóval mi is történt veled meg Chrissel?- Jay

Hát szóval kondizni mentünk és megcsókolt, de én nem tiltakoztam és ő meg Mandi tudod, hogy együtt vannak és nem akartam, hogy velem csalja meg!- én

Értem, ezért volt ingerült Chris mikro haza ért- Jay

Nagyon haragszik rám?- én

Nem hiszem szerintem magára haragszik- Jay

Megtennéd nekem, hogy kideríted?- én

Persze szöszi!- Jay

Tudod Jay te olyan vagy nekem, mint egy bátyus!- én

Oh nekem meg lett egy kis húgom- Jay nevetve

Majd megérkeztünk, Elköszöntem Jaytől és berongyoltam a házba, Olyan este nyolc lehetett, Gréti anyuja már aggódott, hogy mi a manó történt velem.

De Gréti azonnal elrángatott és elkezdte mesélni, hogy mi történt Richievel.

Szóval csajszi tessék mesélni- Gréti

Mit?- én

Hogy miért vesztél össze Chrissel- Gréti

Mert megcsókolt, de ez nem rossz volt, hanem bűn tudatom van mert ő meg Mandi tod- én

Tényleg?- Gréti

Jaja!- Én

Hát lehet szeret téged- Gréti

Nem hinném, neki ott van Mandi!- én

Miért nem lehet beléd esett, mint vakkló a gödörbe- Gréti

Nem a biti nem! És te és Richie?- én

Tehát összejöttünk!- Gréti

Gratula! Ennek örülök!!- én

Este 11 –ig hülyültünk majd elaludtunk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
4rész:

Reggel Gréti próbált felkelteni, de én könyörögtem, hogy hagy ne menjek most a fiúkhoz, hulla vok, de Gréti azt mondta, hogy magyarázzam el Chrisnek mert, itt topognak Richievel. Majd szegény Gréti feladta. Arra lettem figyelmes, hogy valaki simogatja az arcom. Akkorát ugrottam, hogy az nem igaz. Chris volt az. Én pedig magamra rántottam a paplant, mivel bugyiban és pólóban voltam.

Úr isten majdnem meghaltam!- én

Amúgy, szia Betty!- Chris

Szia!- én kicsit közömbösen

Szóval Gréti és Richie elmentek- Chris

Értem én!- én

Szóval a tegnapiról akartam beszélni veled- Chris

Figyelj, tudom senkinek egy szót se és pillanatnyi elmezavar volt!- én

Nem ezt akartam mondani - Chris

Hanem mit?- én

Szóval azt, hogy nekem jelentett valamit az a csók , de nem tudom , hogy kit szeretek- Chris

Akkor?- én

Nem szakítok Mandivel, de szeretnék veled jóban maradni- Chris

Jó értem én, de akkor miért Chris?- én

Mert vonzódom hozzád- Chris

Van egy ötletem, adjunk egymásnak időt, de mint barátok- én

Benne vagyok. – Chris

Majd jól megölelt! Már majdnem csók lett a vége, de én tudtam bánni az érzéseimmel, Amik abban a pillanatban könyörögtek, hogy megcsókoljon. Majd átmentünk a fiúkhoz, miután felöltöztem. Jay egész végig röhögött rajtam, és bejelentették a nagy hírt Németországba, utaznak. Gréti egy pillanatra elsápadt. Richie pedig kitalálta, hogy menjünk velük. Izzy és Vini támogatták az ötletet és Chrisnek is tetszett az ötlet, de nekem anyumat fel kell hívnom és Gréti anyuja mit fog szólni. Én és Chris elmentünk ökörködni, de annyira éltünk, hogy az emberek az utcán azt hitték, örültek, vagyunk. Felkapott és Úgy vitt az utcán. Majd a házukig. Otthon pedig lefogtak és halálra csikiztek Jay és Izzy a lábamat, fogta. Vini szegény a kezemet, amit a végén összekötöttek, Aztán következett a harapás Chris bekötötte a számat. Akkor Elkezdtem kendővel a számban sikítozni, amire Gréti és Richie a szobában figyelmes lett. Ők is lejöttek és beszálltak Gréti próbált kiszabadítani,de ő neki is az lett a vége mint nekem. De míg nem figyeltek rám szépen kihúztam a kezem a kendőből. És óvatosan kihúztam a lábam Izzy alól. Majd ráugrottam teljes erőmből Chris hátára, aki ledobott a kanapéra. És rám feküdt lefogta a kezem. Belenéztem szemébe, és csak néztem ő meg az enyémbe. Egyre közelebb hajolt túlzottan nem érdekelte a többiek jelenléte megcsókolt szenvedélyesen és vadul. a kezemet lefogta, szóval nem tehettem semmit, meg őszintén bevallva nem is akartam. Csak akkor hagytuk abba mikor Izzy beszólt, hogy fejezzük be mert csöngettek. Ami rosszabb volt Jay kiabált, hogy Mandi az azonnal letoszigáltam magamról és kirohantam a konyhába. Mandi bejött és Chris karjaiba omlott én meg azon filóztam, hogy az előbb még az én számban volt. Na de mindegy volt szégyelltem magam eléggé. AZ összes sráctól elnézést kértem, de Jay csak ennyit fűzött hozzá, ha szeret, akkor miért van még mindig Mandivel. Izzy meg azt, hogy ő is ezt tette volna, Richie s Gréti pedig azt mondták, nem helyeslik, amit tettünk, de Chrisnek kell döntenie. Aztán Halljuk, hogy veszekszenek. Chris pedig dühösen kirohan a konyhába. Mandi pedig el.

Haljátok! Megcsalt!- Chris

Mi?- én

EZ komoly Chris?- Jay

Hát nem hittem volna. -Vinci elhűlve

Én se- Chris

Hát Chris ne keseregj el csaj, mint a tenger- Izzy majd rám kacsintott

Én meg se mertem szólalni, Inkább a gyorsan mennem kell, szöveggel elmentem.

Gréti is haza ért, nem sokkal később.

Nos, hogy van Chris?- én

Hát nem viselte meg annyira csak sérti a férfi büszkeségét. Izzy meg már kitalálta , hogy felejtse el- Gréti

Hogy?- én

Azt mondta Izzy majd, elmondja Chrisnek!- Gréti

amúgy szted még mindig komolyan gondolják, hogy menjünk velük Németországba?-

én

Komolyan ám! Richie már beszélt anyuval anyu elengedett, ha a te anyud is beleegyezik - Gréti

Nos megkérdezhetem - én

 

Mindjárt fel is hívom.

szia anyu!- én

Szia Besszi!- anyu

Anyu azt szeretném kérdezni, hogy elmehetek e Grétivel és egy pár sráccal Németországba?- én

Ki az a pár srác?- anyu

Hát 5 nagyon rendes srác Grétiék ismerősei-én

Hát nem is tudom!- anyu

Az egyik srác tetszik is- én

NA jó. elmehetsz, de ha valami baj is történik, az első géppel jössz haza. – anyu

Jaj anyu imádlak!!- én

És jól vagy?- anyu

Igen vagyogatok. És otthon mindenki jól van?- én

Igen csak hiányzol mindenkinek- anyu

Ti is nekem de nagyon ám - én

Jól van Nyuszikám, vigyázz magadra jó- anyu

Jó és ti is otthon mindenkit szeretek és puszilók-én

Mi is téged- anyu

Majd este vacsi után egy kis ökörködés után el is aludtunk.

 


5.rész:

Reggel kicsit korán keltem, tehát elmentem futni, mert kicsit feszült voltam. A közeli parkban rohangáltam, amikor megcsörrent a telefonom, majdnem eldobtam szegényt ijedségemben. Gréti volt az.

Szia! Merre vagy?- Gréti

Szia! Futok!- én

Valaki keres és szeretne veled beszélni- Gréti

Ki az?- én

Valami Rob- Gréti

Úr isten az exem - én

Azt mondta fontos, lenne. Gréti

Mond meg neki, hogy várjon meg- én

Jó, na szia- Gréti

Oké, szia- én

Majd rohantam vissza. Robról azt érdemes tudni, hogy nagyon szerettem és megcsalt. Majdnem egy évig fárasztottuk egymást. Megérkeztem és ott állt, hát meg se tudtam szólalni.

Szia Betti- Rob

Szia!- én

Hát csak azért jöttem ,mert én szeretném ha újra kezdenénk- Rob

MI? Te csaltál meg engem, szerintem annyi lenne a minimum, hogy békén hagysz oké- én

De én még mindig szeretlek!- Rob

De én nem – én

Csak egy esély!- Rob

Egyet sem! Jobb, ha békén hagysz, én mást szeretek ennyi- én

De kérlek- Rob

De kérj, nem akarok rólad tudni - én

Ekkor elkapott és megcsókolt. De én nem akartam és ekkor toppant be Chris. Lelöktem magamról Robot, megpofoztam és Chris után rohantam.

Chris kérlek, várj meg- én

Nem kell magyarázkodnod- Chris

De Chris én nem szeretem őt, ö az exem – én

De akkor miért csókolóztatok- Chris

Mert újra akarja kezdeni, de én nem- én

ÉS miért nem?- Chris

Mert én téged szeretlek- én

Tényleg?- Chris

Igen, mi ezen a hihetetlen? - én

Én is szeretlek!- Chris

Majd megcsókolt. Én meg vissza, egyre erősebben ölelt. Majd befejeztünk,mikor Gréti ki jött .Chris pedig csak ennyit mondott remélem akkor most mi együtt. én pedig vissza, hogy igen. Gréti pedig berángatott, hogy Rob még mindig ott áll. Hát kicsit durván megmondtam neki az őszintét.

szóval ő az, akit szeretsz?- Rob

Igen és ő is engem, nem dob el holmi kalandért- én

De- Rob

Ami megtörtént megtörtént Rob, túl kell tenned magad rajtam .- én

De rajtad nem lehet- Rob

Figyelj Rob, ezer lány vár a szerelmedre menj és felejts el- én

Elment, kicsit sem boldogan, de én Christ szeretem és kész.

Majd Gréti is kíváncsian várta az eseményeket.

NA mesélj!!- Gréti

Hol is kezdjem, szóval Rob ki akart velem békülni- én

És? – Gréti

Megcsókolt, de jött Chris és meglátta, hát azt hitte, hogy én meg Rob, ne és én utána szaladtam. - én

Erre ő?- Gréti

Kicsit szomorú volt és nem akart kérdőre vonni- én

És?- Gréti

Szóval elmondtam neki mi történt és, hogy én őt szeretem, először elcsodálkozott, majd bevallotta, hogy ő is engem és megcsókolt- én

Oh- Gréti

Szóval Robot elküldtem –én

Majd Grétivel elmentünk a fiúkhoz. Chris nyitott ajtót, hát az ajtóban a nyakába ugrottam és megcsókoltam. A többiek csak néztek. Richie pedig megpróbálta berángatni Grétit tőlünk. Izzy pedig hangosan beszólt, hogy valaki nagyon heves, meg a hálóban kéne folytatni. Majd abba hagytuk. A többiek rögtön faggatni kezdtek, hogy mi volt, és hogy volt. Chris elmesélte nekik, majd felrángatott a szobába. De mivel nem mentem magamtól felkapott. Majd ledobott az ágyra, elkezdett csókolgatni, majd megcsókolt. Egyre szenvedélyesebben csókolóztunk, amikor éreztem, hogy Chris elkezdi kigombolni a gatyám, de nem engedtem neki. Nem akartam első nap szexet. de Chris folytatta. Én meg lelöktem magamról, és felálltam.

Mi baj? – Chris

Semmi, de én még nem akarom- én

De ez nem azt jelenti, hogy csak szexből áll a kapcsolatunk- Chris

Én nem erre gondoltam, hanem hogy szűz vagyok – én

Jaj miért nem ezzel kezdted?- Chris

Majd máskor úgy jövök be az ajtón, hogy babi szűz vagyok- én

Na de nem így gondoltam- Chris

Majd visszarántott az ágyra és megcsókolt. Majd Izzy kopogott, hogy Mandi van itt.

Meg állt bennem az ütő. És közöltem vele, hogy jobb, ha most békén hagy. És kirohantam a szobából le a lépcsőn, be a konyhába. ÉS szegény Jay volt ott meg Vini. ÉS nekik mondtam a magamét. Vini szerint visszahozta Chris cuccait, Jay szerint visszakönyörögni magát jött.

Ki lestünk a nappaliba, Chris ezerrel magyarázott, Mandi sírt. Majd Mandi átölelte Chris és megcsókolta, hát én sírva fakadtam, Jay megölelt és közölte, hogy ne foglalkozzak vele, és belém tömött egy rakat csoki fagyit Vini meg poénkodott szóval kicsit megnyugodtam. Majd jött Chris.

te sírtál cica? – Chris

hát igen- én

miért?- Chris

Láttam, hogy megcsókolt és féltem, hogy elveszítelek- én

jaj de butus vagy amióta ismerlek, szeretlek- Chris

Tényleg?- én

Hát igen- Chris

Oh szeretlek- én

Majd megcsókolt. Szegény Jay pedig ette volna a fagyiját, de christől nem fért oda. Egész nap Chrissel voltam. Este pedig Grétivel csomagoltunk, hisz holnap irány Németország.

 

 

 


6.rész:

Reggel nagy nehezen felkeltünk, felöltöztünk, ittunk egy kávét aztán indulás a repülőtérre. Gréti már teljesen felkelt, de én még nem láttam ki a csipámból.. Aztán odaértünk a fiúk már ott álltak, Chris annyira vadul megcsókolt, hogy a karjaiba omlottam. Gréti és Richie már a repülőn voltak, A fiúk is csak én és Chris nem még. Felszálltunk mindenki, már ült én és Chris hátul ültünk Grétiék mögött. Gréti és Richie egész út közben csókolóztak én és Chris pedig aludtunk Chris a párnájára dőlve én meg rá. Majd megérkeztünk Berlinbe gyönyörű volt. Aztán Pedig az us5 berlini házába, az nem volt olyan nagy. ÉN Chrissel és Izzyvel voltam egy szobában, Chrissel egy ágyban. Gréti pedig Richievel volt kettesben. Vini és Jay pedig egy szobában. A fiúknak le kellett lécelniük, mert a viva live-ba voltak hivatalosak. Megnéztük Grétivel a műsort.

szóval Chris igaz, hogy Mandi és te eljegyeztétek egymást?- a csaj

egyáltalán nem igaz, sajnos szakítottunk, de én megtaláltam életem értelmét- Chris

És ki ő mit lehet róla tudni?- a csaj

Ő az én Bettim, és egy magyar modell- Chris

Ennek örülünk, és Richie igaz, hogy te is szerelemes vagy? – a csaj

Igen igaz. Egy régi barátságból lett szerelem- Richie

Köszönjük fiúk, hogy itt voltatok- a csaj

MI Grétivel elfolytunk A tv előtt, mikor csöngettek. Gréti nyitott ajtót egy csaj volt, szőke, vékony, magas tipikus modell alkat. Jayt kereste. Állítólag a barátnője, de Jay meg sem említette, hogy van neki. Na de mindegy beengedtünk és eldumálgatunk vele. Mikor haza értek a fiúk, én Chris nyakába ugrottam, Jay pedig kicsit érdekesen nézett, de Léna rögtön lesmárolta, nem szórakozott. Chrissel bementünk a szobába, Izzy pedig Vinit vitte csajozni. Grétiék is elmentek a szobába. Chris bezárta az ajtót, neki lökött a falnak és megcsókolt. Én kibújtam a karjai alól és mondtam neki, hogy még mindig nem vagyok erre felkészülve. Chris úgy tett mintha megértette volna, leültünk az ágyra , megint megcsókolt és egyre hevesebben tette, levette a felsőmet, de már nem ellenkeztem.

Szólj, ha nem akarod- Chris

Nem tudom Chris félek, én nem csináltam még- én

Nem kell izgulni, én szeretlek és megtanítalak mindenre- Chris

De van nálad?- én

Persze- Chris

Majd megcsókolt, és hát megtörtént aminek meg kellett.

Na látod, hogy nem olyan szörnyű cica?- Chris

Nem szörnyű, hanem jó- én

És megcsókoltam. Majd olyan 2 órával később kimentünk a többiekhez, persze felöltözve. Mindenki tv-zett, Chris kitalálta, hogy menjünk el vacsorázni valami romatikus helyre. Lezuhanyoztunk együtt és felöltöztünk, majd elmentünk, Gréti és Richie pedig bulizni mentek. Chris egész este azt mondta, hogy szeret és most már örökké az övé vagyok.

Mikor haza értünk, tökre csönd volt, Jay ült a konyhában, bementem hozzá megkérdezni, hogy miért van még ilyenkor fent.

szia Jay! Hát te?- én

Nem tudok aludni- Jay

Miért nem tudsz?-én

Léna miatt, egyszerűen nem tudom szeretem e még- Jay

Miért?- én

Mert mostanság keveset voltunk együtt és kicsit elhidegült tőlem- Jay

Én nem azt vettem észre- én

Jó az a csók,de az ágyban más a helyzet- Jay

Értem – én

ÉS te és Chris úgy látom imádjátok egymást- jay

Hát igen- én

Megérdemlitek egymást- Jay

O jay annyira jó fej vagy- én

Na de megyek, mert már álmos vok- Jay

Jóét Jay!- én

Jóét!- Jay

Majd bementem és bebújtam Chris mellé.

 


7.rész:

Reggel, Chriséknek próbálni kellett menniük. De mielőtt elment Kaptam csókot. Majd aludtam tovább. Később olyan 10 körül felkeltünk Grétivel csináltunk reggelit és jött a jó kis pletyizés.

szóval meddig jutottatok Chrissel?- Gréti

Hát lefeküdtünk!- én

Hűha!!- Gréti

Miért ti Richievel, ne mond, hogy csak csók volt- én

Na jó több volt, mint csók, de még nem volt szex- Gréti

Ne mond, hogy elsiettem- én

Nem sietted el te tudod mikor kell- Gréti

De annyira jó volt- én

Nos minden piszkos részletett tudni akarok- Gréti

Hát szóval isteni volt, pont olyan amilyennek elképzeltem, szenvedélyes,de gyengéd is, Chris nekem a szőke herceg- én

Oh!- Gréti

Mi lenne, ha vennénk néhány cuccot-én

Jó ötlet- Gréti

El is mentünk persze felöltözés után. De tekerjünk egy kicsikét, Egy hete Németben vagyunk Chrissel szinte alig, vagyunk együtt, éjjel is csak bebújik , van amikor nem is alszik itthon. Mondjuk Richie és Gréti is így vannak a fiúk, egyfolytában próbálnak és stúdióznak. Nagy néha bemehetünk Grétivel, de ez ritka pillanatok egyike. Egyik nap elmentünk Grétivel, csajos napot tartani, azaz kozmetikus, fodrász és még folytathatnám. Gréti kapott egy sms-t Richietől, hogy a buszmegállóban várja. Én meg magamba roskadva, mentem haza. A házban sötétség csak kicsiny gyertyák égtek. Tiszta romantikus volt. És egy lap volt a szekrényen ez állt rajta, menj tovább rám, lelsz. Én pedig levettem a cipőm és surrantam a gyertyák közt. Egy gyönyörűen megterített asztal fogadott. Chris pedig a kedvenc fekte ingemben.

szia cicám!- Chris

szia szerelmem-én

foglalj helyet, most bepótoljuk azt az elveszített egy hetet- Chris

te főztél szívem?- én

igen, érted mindent megtennék- Chris

Tudod, hogy imádlak!- én

Én is téged!- Chris

A kaja isteni volt. Kaja után elfújtuk gyertyákat, mert nem akartunk felgyújtani semmit. Chris felkapott és az ágyába vitt. Megcsókolt, majd megmaszirozta a nyakam. Majd végig csókolta. Én megfordultam és megcsókoltam. Hát az este maga volt a mámor. Grétiéknél. Richie egy nagyon híres szállodába vitte Grétit, ahol pezsgőfürdő, pezsgő és rózsák várták Grétit. Richie nem főzött, de Gréti kaja helyett 100 száll vörös rózsát kapott és egy gyönyörű gyűrűt, de még nem eljegyzésit. Amibe bele gravíroztatta, hogy Gréti and Richie forever .

Reggel ágyba reggelivel ébresztett Chris. Reggeli után sem másztunk ki az ágyból volt jobb dolgunk is. Végülis az én hibám volt, mivel visszarántottam Christ az ágyba. NA de a többiek túl korán jöttek szóval, a végén nem történt semmi.

Gréti már az ajtóban toporgott, hogy mesélhessen, míg én felöltöztem volna, ha Chris hagy. NA de a fiúknak koncertjük volt tehát megint elporoztak, mint a kámfor,Tehát Grétivel mesedélutánt tartottunk.

Na mi történt? – Én

Hát Richie meg én tudod- Gréti

Mit tudok?- én gonosz mosollyal az arcomon

Tudod mit csináltunk este- Gréti

Na mit?- én

Na, Betty lefeküdtünk Richievel!- Gréti

Oh és milyen volt?- én

Isteni- Gréti

Mondom én Chrissel valaki, kipróbálja, nem bír róla leállni- én

ÉS nézd kaptam tőle gyűrűt- Gréti

De szép gyűrű én Christől még nem kaptam gyűrűt, de tegnap este főzött nekem- én

Hoppá! És jó volt a kaja? – Gréti

Igen! A babokám tud főzni- én

Majd jöttek a fiúk és elmentünk moziba.


8.rész:
 Reggel mikor felkeltem, egy cetli feküdt mellettem Chris helyett. „Elmentünk a stúdióba szeretlek.” Hát jó gondoltam, Gréti pedig kajáért ment gondoltam, elmegyek futni, meg egy kicsit a kondiba, mert rég nem jártam arra. Amikor Felhívtam anyut igaz mindennap, beszélünk, de már nagyon hiányoznakJ

 

Majd miután kigyúrtam magam. Hódoltam az élvezetnek és elmentem sütiért. Aztán ettem egy fagyit. Haza mentem és mondtam neki, hogy beszéltem anyuval és lehet haza, megyek egy pár napra. Szegény egy kicsit szomi volt, de mondtam, hogy menjünk, együtt Erre mondta és Chris meg Richie.

Ekkor toppantak be.

szóval arról lenne szó, hogy haza mennék pár napra- én

de cica!- Chris

erről akartam beszélni veled, hogy te is jöhetnél, ha ráérnél- én

de most nem megy, stúdiózunk!- Chris

Értem én! Megértem, ha dolgod van de, nekem hiányzik a családom –én

Kicsit összevesztünk ezen a témán. Kicsit meg is sértődtem, bementem a fürdőbe és bezárkóztam. Jó én csináltam belőle nagy ügyet egy idő után rájöttem, mondjuk zuhanyzás után mentem is Chrishez. De sehol sem volt. Izzyt megkérdeztem, de ő azt mondta szerinte a kondiba ment, Jay szerint pedig sétálni Tehát körbe jártam a környéket, de Chris sehol. Aztán a kondit is de nem találtam, majd elmentem leültem egy padra és gondolkoztam, hogy mekkora egy hülye majom vagyok! ÉS eleredt az eső. Én meg csak ültem.

Eközben Chris hazaért.

Sziasztok!- Chris

Szia Chris!- Gréti

Betty?- Chris

Elment megkeresni,de az óta se vette fel a telefonját. – Gréti

Úr isten szakad az eső, hova mehetett?- Chris

Nem tudom!- Gréti

Megkeresem!- Chris

Segítsünk?- Gréti

Nem kell! Csak próbáljátok hívni.

Chris a végén megtalált.

Sajnálom Chris – én

Jaj cica csurom víz vagy!- Chris

Szeretlek!- én

Én is!- Chris

Majd megölelt és betoszigált a kocsiba. Majd haza értünk, Grétitől kaptam fejmosást. Izzy és Jay is leosztott. Chris pedig betolt a szobába bezárta az ajtót és levette a vizes ruháimat. Majd lezuhanyoztunk, és a többit gondolom magatoktól is tudjátok.

Jaj cica! Majdnem megfagytál ott és nem vetted fel a telod- Chris

Ki akadtam féltem, hogy nagy hibát követtem el- én

Jaj! Ne mond már, hogy ilyeneken hergeled magad!- Chris

De én nem akarlak itt hagyni csak pár nap- én

Majd megbeszélem a fiukkal és a menedzserekkel oké?- Chris

Imádlak baba!- én

Én is téged butusom- Chris

Majd forró csókolózásba kezdtünk. Szegény Izzy már félórája kint kopogott

Majd felvettem Chris pólóját meg a bugyim, Chris meg egy alsót és beengedte szegény Izzyt.

Gréti és Richie is jönnek velem haza annyira, örültem neki!! Majd vacsi után hívtam anyut, aki nagyon örült. Mondjuk Gréti picit dühös volt a esős ügyem után, de megbeszéltük az ügyet, nem is tudom mi lenne velem nélküle.:) a világ legjobb barátnőjeJ

 

9. rész:

Szóval két nap elteltével kiderül, hogy Chrisék nem tudnak velem jönni haza.

Gréti pedig maradt figyelni Chrisre. Tehát másnap reggel indult a gépem.

Felkeltem még mindenki aludt. Chris is mint egy kis maci. Megpusziltam,de felébredt és kikísért a géphez. Vad csókolódzás után felszálltam a gépre és elindultam. Otthon mindenki örült nekem. Tehát tekerjünk épp a repülőtéren, vagyok, bementem egy újságosba venni egy újságot , amikor megláttam, a bravo címlapját, Chris volt rajta egy ismeretlen szőkével,a kérdés pedig az volt hogy Chris szerelmes? Nem hittem a szememnek ezért megvettem, A címlapon nem én voltam, hanem egy cuki hosszú hajú gebe. Vissza akartam fordulni,de nem felültem a gépre és gondolkodtam, nem vagyok neki eléggé szép, vagy nem vagyok híres ez a baj? Ezért felhívtam Grétit.

Szia!- én

Szia Betty! Mi baj ingerült a hangod?- Gréti

Mit csinált Chris az elmúlt 5 nap alatt?- én

Próbáltak- Gréti

Egy szőke csajjal a parkban ?- én

Mi van?- Gréti

Vedd meg a bravot!- én

Jó erre kivi vok, visszahívlak!- Gréti

Oké! Szia!

Szia!

Majd figyelmesen elolvastam a cikket. A kép 4 napja készült. HU idegembe felhívtam Christ. Tudni akartam most mi van, de nem vette fel szóval írtam neki egy sms-t.

„Nézd meg a bravot és magyarázd meg miért?”

Majd megérkeztem Németországba. Egy hotelben szálltam meg. A cuccaimért elmentem, Hál istennek csak Gréti volt ott. Nem hitte el, amit az újság írt.

Kicsit kiakadt. Mondtam, hogy nem mondja meg Chrisnek, hogy itt vagyok. Megígérte, hogy szót se ejt róla senkinek.

De mikor mentem ki a kapun megjöttek a fiúk, Chris meg akart csókolni, de én elfordítottam a fejem és közöltem, hogy csókolja meg a szőke libát és hagyjon engem békén. Nem értette mi bajom, van. Kezébe nyomtam a bravot és ott hagytam. Majd utánam jött, de mondtam neki, hogy nem érdekel.

De Betty ez a csaj egy háttér táncos- Chris

Egyre jobb! Legalább a közeledben van!- én

De nem csaltalak meg- Chris

Persze a csaj azt nyilatkozta, hogy egy forró éjszakát tölttetek együtt- én

De nem igaz!- Chris

Persze nem aludtál otthon!- én

A stúdióban voltam- Chris

Azt hiszed ennyire naiv, vagyok Chris?- én

Nem hiszem! Mert téged szeretlek ez a csaj csak egy senki! És nem volt semmi kettőnk közt- Chris

De miért voltatok kettesben, miért ölelted meg?- én

Mert beadta, hogy a pasija ott hagyta- Chris

Persze Chris, te meg nagy naivan megvigasztaltad és az ágyadba vitted- én

Nem vittem az ágyamba- Chris

Hagyjuk abba Chris oké- én

Akkor mi lesz velünk?- Chris

Én szeretlek Chris, de gondolkodnom kell.- én

Én szeretlek, nem csalnálak meg senkivel- Chris

Majd megcsókolt. Nem tehettem ellene és nem is akartam. Tehát visszarángatott a házba és a szobába. Neki lökött az ajtónak, és elkezdett vetkőztetni. Ekkor gondoltam bele, hogy igazat mond, mert ha megkapta volna a csajtól, akkor mit akar tőlem, és nem lenne ilyen, tüzes, ha nem akarna. Tehát leállítottam és közöltem vele, hogy hiszek neki, és megbocsátok neki. Örült neki, és a szállodából áthordtuk a cuccaimat. Grétiék is örültek neki, Richie szerint annyira kár lett volna értünk. Ekkor hívta a fiukat Mike, a menedzser.

Szia Jay! Chris ott van?- Mike

Szia, Mike! Igen itt van.- Jay majd átadta a telot Chrisnek

Szia Mike - Chris

Szia Chris! A helyzet az, hogy a cikkről van szó. A csajszi állítja mindenhol, hogy te meg ő!- Mike

Tudom, elintézem- Chris

Nem arra gondoltunk, hogy adsz egy interjút amiben felvállalod a kettőtök kapcsolatát- Mike

MI??- Chris

Jól hallottad – Mike

Nem vállalom fel a kis csajt! Mivel nem feküdtem le vele, és mivel nekem barátnőm van- Chris

Akkor a barátnődet vállald fel és közöld, hogy a csaj hazudik- Mike

Jó holnap elintézem- Chris

Nem azt nem lehet- Mike

Miért?- Chris

Mert még ma kéne!- Mike

Jó bemegyek- Chris

Jó szia!- Mike

Szia!- Chris

Később bementünk,a stúdióba, ahol a csaj is ott volt. Chris látványosan csókolgatott. Majd interjú előtt, Chris és a csaj eltűnt, kicsit ideges lettem. Majd megtaláltam őket egy eldugott helyen. de amit láttam, azt el se hinnétek….

 

 

10 rész:

Amit láttam az nem más volt, mint Chris és a csaj csókolóztak, Chrisen nem volt felső.

KI voltam, de nem rohantam oda és vágtam pofán. Hanem elrohantam, hogy megláttak e biztosan, mivel kitártam az ajtót. Majd elrohantam, a házba összeszedtem a cuccaimat és az első géppel haza, ez volt a tervem, de a gép 3 órával később indult, tehát én kimentem a repülőtérre, Gréti kikísért. De előtte elvitt egy cukrászdába, ahol vett nekem egy rakat süti, de hozzá se bírtam nyúlni, Grétit idegesítette, hogy ilyen vagyok, de megértett. Ezért megkérte Richiet, hogy most ne jöjjön vele. Próbált kihúzni mély depressziómból, de nem igazán ment neki, de legalább megpróbálta. A gép indulása előtt, Jól kisírtam neki magam és felszálltam. Az egész utat végig aludtam. Majd otthon eléggé érdekesen néztek rám. De elmeséltem mi volt. A telefonom kikapcsoltam, nem érdekelt a világ, haza mentem bevágtam magam egy nagy kád habos forró fürdőbe és csokiba fojtottam bánatom. 2 napig ki se másztam az ágyamból, de aztán rájöttem, nagy nehezen, hogy nem nyalogathatom a sebeimet, talpra kell állnom. Tehát visszakapcsoltam a telom. Életre kaptam., de mikro megláttam Chris sms-ét megint csak, bőgtem.” Sajnálom” ennyi volt semmi bocsáss meg vagy valami. És csak 1 sms. Ezért újra elkezdtem az életem, mintha az, az időszak nem is lett volna, jó egy-két dolgot leszámítva. Na jó pörgetek 1 hónapot, lassan vége a nyárnak, és én tettem valamit elmentem egy modell ügynökséghez, most már modell vagyok hivatalosan is.

3 Nap múlva, utazom újra Németbe. Mondjuk nem sok kedvem van újra ott lenni, de ha munka van akkor nincs vita. Most már kicsivel hosszabb a hajam, és kicsivel karcsúbb is vagyok. Tehát jól nézek ki. Na jó lépek 2 napot, Tehát már Németben vagyok. Felhívtam Grétit, akivel az óta is mindig dumálunk, Richievel nagyon boldogok, aminek szívből örülök.

- Szia baba! – én

- Szia Bettim!- Gréti

- Szóval azért hívtalak, hogy van e kedved összefutni velem- én

- hogy? – Gréti

- Tehát itt vagyon Németországban, Berlinben és gondoltam elmehetnénk plázázni, ha mát itt vagyok. – én

- ez jó ötlet és meddig maradsz- Gréti

- 2 hétig- én

- oh az jó- Gréti

- na szóval kettőkor?- én

- oké- Gréti

- a Busz megállóban leszek- én

- jó, jó- Gréti

Eközben Grétiéknél.

na srácok tudnátok kivel dumáltam az előbb- Gréti

kivel cica?- richie

Bettivel itt van egy fotózáson két hétig, itt lesz- Gréti

Igen? És van barátja?- Chris

Nem tudom Chris, miért érdekel?- Gréti

Mert szeretem!- Chris

Hát erre akkor gondoltál volna mikor megcsaltad- Gréti

Jó hülye voltam- Chris

Nagyon ám- Gréti

Na megyek készülődni, mert megyünk plázázni - Gréti

Mehetek veled?- richie

Cica ez női buli szóval nem- Gréti majd megcsókolta Richiet.

Nos jó sokáig plázáztunk, mikro kínos téma került elő.

szóval szereted Christ?- Gréti

Mint állat- én

Ő is szeret- Gréti

Nem hinném- én

De- de szeret!- Gréti

Na jó ha te mondod elhiszem, de akkor miért csalt meg- én

Nem tudom, de már 100-szor megbánta.- Gréti

Jó majd meglátjuk, mit hoz a jövő- én

Remélem szerelmet- Gréti

Este nagyon unatkoztam a szállodában, tehát elmentem bulizni. De találkoztam Chrissel.

Aki egész éjjel stírölt, azt hittem valami nincs rendben. Aztán odajött mellém.

szia!- chris

szia!- én

hogy vagy?- chris

voltam már jobban is! És te?- én

hülyének érzem magam,d e nagyon- chris

miért?- én

Mert megcsaltam azt, aki az igazi volt és még mindig szeretem- chris

Miért csaltad meg?- én

Mert hülye voltam- Chris

Értem, és a lány?- én

Nem tudom, hogy szeret e még- Chris

Miért nem kérdezed meg?- én

Ez jó ötlet! Nem akarsz velem táncolni?- Chris

De táncolhatunk. –én

Elkezdünk táncolni és megcsókolt. Én hagytam magam. Hát el is vitt a szobámba, de én annyira hülye voltam, hogy barángattam a szobámba és hát letámadtam szegényt. A többi meg magától következett.

 

 

 

 

11 rész:

Hát reggel el se hittem, hogy újra Chris illatát érzem és csókolgatja a nyakam. De mikor felébredtem ott volt. Aztán csókolóztunk, mikor erősen kopogtattak. magamra csavartam a paplant és kinyitottam az ajtót, Jay állt előtte.

szia Betty beszélhetünk!- Jay

Szia Jay igen megvársz a hotel kávézójában?- én

Igen- Jay

Kösszi, 15 perc és lemegyek- Én

Majd elkezdtem felöltözni Christől nem lehetett, de mondtam neki, hogy ne várassam már meg Jayt. Elengedett megfésülködtem és le is mentem. 3puszi Jaynek.

Na csapjuk a lecsóba Jay - én

Szóval Chris miatt vagyok itt- Jay

Oh értem, mi van Chrissel?- én

Mi lenne, ha adnál neki még egy esélyt, nagyon szeret- Jay

Hát nem tudom Jay - én

Tegnap se aludta otthon féltjük a fiukkal, amióta szakítottatok teljesen bolond- Jay

Hogy értve bolond?- én

Sosincs otthon, nem beszélget, és írt neked egy dalt- Jay és átnyújtott egy cd-t

Értem, elmondok neked valamit Jay- én

Mi az csak nem barátod van? – Jay

Nem, tegnap éjjel Chris meg én együtt voltunk és ott alszik a szobámban- én

Tényleg?- Jay

Igen- én

Oh ennek örülök, megyek el is mondom a többieknek- Jay

Még ne Jay Lehet csak egy kóbor éjszaka volt, még nem tisztáztuk le Chrissel- én

Oké, de mond el mi lesz, és szívesen látunk, ha nem lenne semmi érted?- Jay

Persze Jay, én is imádlak mind a ötötöket és Grétit is .- én

Na jó én megyek is- Jay

Jól van- Én

3 puszi és el is tűnt, mint a kámfor. Felmentem a szobában Chris már öltözött.

- Szóval Chris – én

- Mi a cica? – Chris

- arról lenne szó, hogy a tegnapi után, most mi. .- én

- Persze, hogy együtt vagyunk, nem csak arra kellettél- Chris

- tényleg?- én

- Igen vagy különben itt állnék?- Chris

- Igaz, szeretlek- én

- Én is és sajnálom tényleg, Imádlak, nem akarlak elveszíteni- Chris

Folytatta volna a mondókáját, de befogtam a száját, megcsókoltam. Ekkor Gréti hívott.

Szia Betty!- Gréti

Szia baba!- én

Azt akartam kérdezni, hogy ebédelünk együtt?- Gréti

Persze, úgy is mesélni akartam neked vmit- én

Oké akkor hol és mikor?- Gréti

Berlinben egykor?- én

Szuper- Gréti

Szija!- Én

Szia!- én

Chris elment. Aztán taliztunk Grétivel elmeséltem neki mindent szóról szóra. ÉS elmesélte, hogy Richie elcsórta az egyik gyűrűjét. Rögtön az eljegyzésre gondoltunk mind ketten. Hát este hétig elökörködtünk, de sajnos Grétinek mennie kellett, mivel Richie 10 sms-t is küldött neki.

 

12 rész:

 

Este nagyon unatkoztam, mivel mindenkinek dolga volt, Chrisnek is. Tehát henyéltem az ágyon, mikor kopogtak… Egy futár volt, Kaptam Pizzát. De én nem is rendeltem mondtam értetlenül. Azt mondta, hogy kifizették, és ide kérték. Mondom jó, bevittem és kinyitottam a dobozt nem pizza volt benne hanem egy papír cetli.

„szia cica!

Van egy kis meglepim, vacsi velem? Mindjárt ott vagyok érted”

Csók: Chris

Hát elkezdtem összeszedni magam, felöltöztem, megcsináltam a séróm. Ekkor kopogott Chris. Majdnem leejtettem a fésűt mikro megláttam. Új séró, új stílus.

szia szerelmem!- Chris

szia cica! De szexi vagy!- én

Hát igen kellett egy kis váltás- Chris

Nekem tetszik, imádlak én így is, úgy is!- én

Én is téged,de mehetünk?- Chris

Mindjárt addig gyere be!- én

Oké!- Chris

Míg csináltam a hajam, addig nem az ágyon ült, hanem a hátam mögé lopódzott és elkezdte csókolgatni a nyakam.

de Chris!- én

mi baj?- Chris

tudod, hogy erre indulok- én

igen, ezt akartam elérni- Chris

de Chris!- én

És megfordultam és megcsókoltam a fésű a földön kötött ki. Mi meg az ágyban.

te nem vacsorázni akartál?- én

de ez jobb volt, mint egy vacsi - Chris

sztem is! De összedúltuk az új séród! - én

jaj cica!- Chris

És megint megcsókolt. Reggel, mikor felkeltem ő már sehol sem volt. Kicsit meg is voltam sértődve mikor beugrott, hogy 1 órán belül fotózásom lesz. Rohantam felöltözni. Fogat mosni meg az alap dolgok. A fotózásra oda értem igaz neccesen. Csináltak egy-két fürdő rucis képet. Meg miniszoknyás képeket. Olyan délután háromra végeztem is. Láttam a telomon villogott egy sms. Izzytől jött.

„ szia szőkeség! Rég jártál felénk! Csak nem megbántottalak?”

Izzy”

A válasz ez volt.

„szia Izzy! Ugyanmáár!! Nem a haragszom, mit csináltok, átnézzek most?

Betty”

Hát felhívott.

szia! Ja jöhetsz!- Izzy

ok akkor 15 perc és ott vok, am Chris?- én

Chris aszem vásárolni ment- Izzy

De mindjárt megkérdezem Grétit! Igen vásárolni ment immáron 1 órája - izzy

Lehet nehezen megy neki egyedül- én

Lehet!- Izzy

Na csá csajszi!- Izzy

Csá Izzy!- én

Oda értem nagy nehezen. Aztán Jay beengedett. A többiek is örültek nekem. Én is nekik, Gréti kicsit magába volt roskadva. Ezért elrángattam dumcsizni, Richie úgy se volt otthon.

mi baj? –én

a helyzet az, hogy Richie meg én összevesztünk- Gréti

de min?- én

Ezen a házasság ügyön- Gréti

Jaj olyan fiatalok vagytok még- én

De ha most nem akar elvenni, soha nem akar!- Gréti

Ez nem így van, szeret téged biztosan- én

De most elrohant- Gréti

Mindjárt visszahozom én neked- én

Oh de imádlak csajszim- Gréti

Én is ezért nem szeretem látni, ha szomi vagy!- én

És mit szóltál Chris új stílusához?- Gréti

Huhu oly annyira tetszett, hogy az ágyban kötöttünk ki vacsi helyett- én nevetve

Oh!- Gréti

Na szaladok megkeresni a lovagod- én

OkancsJ- Gréti

Tehát elindultam, sétáltam egy kört a parkban, mikor felfedeztem Richiet.

szia Richie! Leülhetek?- én

Szia Betty, rég láttalak,a igen ülj csak le- Richie

Mi baj?- én

Grétivel összevesztünk- Richie

Tudom, de elmagyaráztam neki, hogy szereted!- én

De még nem gondoltam házasságra- Richie

Mond meg neki, hogy szereted és elfogod venni,de még nincs itt az ideje az esküvőnek- én

Jó ötlet,de ha nem érti meg?- richie

Megfogja! Menj és béküljetek ki- én

Ok kösz Betty!- richie

Szívesen!- én

ÉS richie mint a kámfor elviharzott. Én meg lassan visszabandukoltam. Mire visszaértem, Chris már otthon volt. Beültem Izzyhez tvzni. jól elhülyültünk, mivel pornot nézett én meg fikáztamJ Chrisnek fel se tűnt, hogy ott téblábolok.

Vincentel is ökörködtem de szegényt kikészítettem. Aztán Jayel dumcsiztam.

Akkor tűnt fel Chrisnek, hogy ott vagyok.

Szija nyuszikám!- Chris

Szia édes!- én

Miért nem szóltál, hogy itt vagy?- Chris

Hát gondoltam baby feltűnik neked, hogy itt rohangálok- én

Hát nem tűnt fel, hogy egy szexi jelenség cikázik a házban- Chris

Hát szomorú Watrin – én

Gyere csak a szobába ezt el kell intézni- Chris

Arra várhatsz szöszi!- én

Akkor sajnos fel kell kapnom a hölgyet- Chris

Fel is kapott. Sikítoztam össze- vissza. Grétiék és a fiúk is kirohantak!

De aztán felvitt Chris a szobába. És rádobott az ágyra. De én letoltam magamról.

ÉS menekülőre fogtam a dolgot. A végén elkapott és nem engedett. Ezért párnacsatába kezdtünk. Aztán megetettem szegényt, hogy most megkapja amit akar. De megszívattamJlevettem a felsőmet, meg az övét is és kikötöttem Majd közöltem vele, hogy menjünk valamit csinálni. Sétálni,piknikezni vagy valami, mert mindig csak azt csináljuk. Chris kimászott a mesteri kötözésemből. Felvette a pólóját és közölte, hogy este értem jön, megyünk bulizni. Mint aki megsértődött. És lerohant.

Én meg utána.

Chris!- én

Mi az nem akarsz bulizni?- Chris kicsit flegmán

Chris ne harizz már!- én

Nem haragszom!- Chris

Nem úgy néz ki- én

Jó hagyjuk oké- Chris

Ne Chris ne hagyjuk- én

Jó oké csak rosszul esik, hogy ezt mondod!- Chris

Chris nem téged akartalak megsérteni, hanem ez a véleményem!- én

De cica, úgy jött ki!- Chris

De én nem sértegetni akarlak, szeretlek te butus- én

Én is, mindenhogy hatással vagy rám- Chris

Te is rám, rajtad jár az eszem mindig- én

Megcsókolt és a bulizós ötletből nem lett semmi. Reggel mikro felkeltem, Chris pólóját találtam meg szóval azt vettem fel. Chris édesen csicsikált. Kapott egy puszit, nem akartam felkelteni. De Felébredt készítettünk reggelit mindenkinek. De közben folyton piszkált. Tehát ökörködtünk is, főleg, hogy csikizett.

 

 

 


13.rész:

Tehát mindenkinek készítettünk kaját. El is kezdtek szállingózni lefelé. Jay meglepetten vette észre, hogy Chris alsóban én a pólójában, Izzynek rögtön elkezdett működni a fantáziája. Vini még komás volt. Grétiék még aludtak. Chris már sántikált a felkeltésükben de megállítottam, igaz az ajtójukban megcsókoltam, kicsit vadul sikerül szóval Chris az ajtóra kenődött, amik jó nagyot szólt. Szóval akaratlanul is felkeltek. Gréti ki is jött. Chrissel bedőltünk az ajtón.

Bocsi Gréti - én

Nem baj amúgy is fent voltunk már csak…- Gréti

De tényleg bocsi csak Chris – én

Na nincs harag- Gréti

Gyertek reggelizni- Chris

Jó majd megyünk- Richie hátulról

MI Chrissel bementünk a szobába épp zuhanyoztunk, mikor megcsörrent a mobilom.

Kirohantam felvenni.

Halló!- én

Szija Betty, Hol vagy?- fotós

Ízzé otthon- én

Már félórája fotózásod lenne- fotós

Mi?- én

Igen tudod mit gyere be megcsináljuk- ő

Oké- én

Azonnali ruhakeresésbe kezdtem. Chris kijött és nem akart elengedni de mondtam neki, hogy így is elkéstem, segítsen inkább. Végül is Chris bevitt szóval nem késtem olyan sokat. Addig Chris haza ment. Chriséknél

Gréti beszélhetünk- Chris

Igen Chris mi baj?- Gréti

Hát Bettiről van szó- Chris

Hallgatlak – Gréti

Szóval tudod Bettinek az a baja, hogy nem viszem szórakozni, mit tegyek?- Chris

Vidd el szórakozni, nem hiszem, hogy ez akkora probléma Chris - Gréti

De féltem, annyira gyönyörű félek, hogy valaki elveszi tőlem- Chris

Jaj Chris nem hinném téged, szeret. Gréti

Tudom, és félek, hogy most emiatt itt hagy- Chris

Nem hinném, Vidd el bulizni, piknikezni, romatikus helyekre- Gréti

Kösz, Gréti ezzel segítettél- Chris

Szívesen- Gréti

.

Eközben vége lett a fotózásnak, a többiekkel visszamentem a hotelbe. De mikor beértem egy nagy csokor rózsa fogadott.

A köszöntő lapban pedig ez állt.

„Várlak a parkban, van egy kis meglepim”

Gyors öltözésbe kezdtem, utána elporoztam, mint a kámfor. A parkban leültem egy padra és vártam. Mikor megláttam Christ elkezdtem utána rohanni. Utol értem. Bekötötte a szemem. Egy gyönyörű kis patakhoz vitt ahol egy pokróc volt meg kaja de rengeteg. Megöleltem.

Jaj Chris!- én

Mi az nem jó?- Chris

De nagyon jó, sőt!- én

Oh cica!- Chris

Jól elvoltunk egész nap. Feküdtem a lábán és simogatta a fejem, mikor eszembe jutott valami.

Cica utazzunk el- én

De szívem nekem melóznom kell- Chris

Jó csak egy kosza ötlet volt-én

Egyszer elutazunk oké?- Chris

Igen cica!- én

Épp csókolóztunk, mikor oda jön hozzánk egy csaj, lerángatta rólam Chris és pofon vágta.

Én csak ültem ott értetlenül.

megcsaltál?- csaj

mi?- Chris

De olyan boldogok voltunk együtt, és te ilyen szemét vagy- csaj

De mi van?- Chris

Igen jól hallod Chris, evvel a szőke Barbieval kellet megcsalnod? – csaj

De én nem is ismerlek- Chris

Bocsi, de megtudhatnám, hogy ki vagy te?- én

Inkább te, mond, meg hogy miért másztál a pasimra?- csaj

Bocsi csajszi, de nem hinném, hogy ő a tiéd, lenne – én

Fogadjunk te dög- csaj

Mi van?- én

Állj le chrisről mert, kitépem a hajad- a csaj

Na gyere- én

Csajok!- Chris

Én Bettivel vagyok te azt se tom ki vagy szal húzz el- Chris

Még látjuk egymást- csaj

Remélem nem- én és Chris egyszerre

Összeszedtük a cuccunk. Chrissel csak röhögtünk a csajon. Vissza cuccoltunk. aztán csobbantunk egyet a medencébe, de mind a heten. Amit műveltünk úr isten , szegény egymást nyomkodtuk, a víz alá meg fogócskáztunk. A fiúk szövetkeztek ellenünk Grétivel mi meg rohantunk, de engem elkapott Jay és Izzy. Gréti ráugrott Izzy hátra de őt is leszerelték. Chris pedig csak állt. Én meg sikítoztam, főleg, hogy akkorát repültem a vízbe. Este mindannyian bulizni mentünk. De buli előtt Grétivel, öltözni mentünk. És közben dumáltunk.

Szóval kibékültetek Richievel?- én

Igen, nem is volt akkora háború- Gréti

Örülök neki- én

És Chris?ma egész nap a konyhában művészkedett- Gréti

Hát igen csinált romantikus campinget- én

ÉS mi volt?- Gréti

Nagyon jó volt addig, míg egy elmeroggyant csaj, nem csinált cirkusz, hogy Chris az övé és szálljak le róla- én

Ne már! És te- Gréti

Majdnem laposra vertem- én

És miért nem?- Gréti

Mert Chris leállított- én

Oh!- Gréti

Aztán találtam Grétinél egy dögös kis darabot, kölcsön is kértem. Meg Gréti bedobta a séróm, Én is az övét. Tehát sminkelés után lemásztunk a lépcsőn. A fiúk már az ajtóban topogtak. Én annyira bámultam Christ , hogy megbotlottam a lépcsőn egyenesen Chris karjaiba estem, elkezdtünk csókolózni, mikor Izzy beszól, hogy mehetnénk már. El is indultunk. Egy clubba mentünk, puccos kis hely volt. Na de nem is ez a lényeg a fiúkat, rögtön felismerték és letámadták a rajongók. Mi meg Grétivel leültünk a bárhoz. Ittunk egy koktélt. És két hapek oda jött tenni a szépet, Grétivel leráztuk őket. De nem nagyon akartak leállni. Gréti meglátta, hogy a fiúk bejutottak, tehát a WC szöveggel ott hagytuk őket. És mentünk hozzájuk, de őket körbe vették a csajok, tehát Grétivel elmentünk táncolni. Chris pedig oda se nézett, pedig neki tettem a szépet. Richie persze oda ment Grétihez. Tehát leültem a bárhoz kicsit besértődve.

14 rész:

Egy csávó leült mellém és látta, hogy nem vagyok százasul tehát, elkezdte nekem nyögni a magáét. Én meg már a 2 koktélomat töltöttem magamba. De aztán kitört belőlem a düh, és szegény csávónak elmeséltem, hogy egy sztár csaja vagyok, és itt vagyunk állítólag együtt, de ő szarik rám. A csávó, mint kiderült producer és tehetséges embereket keres, felírta a számát mivel kicsit már becsíptem. És oda mentem Chrishez és megcsókoltam. Utána közöltem vele, hogy ha engem akar nekem, tegye a szépet, és jól ott hagytam. Ki az ajtón be a hotelbe. Mikor bedőltem az ajtón valaki volt a szobámban. Chris volt az.

hagyjál békén szépfiú!- én

de Betty!- Chris

mi van?- én a ruha már nem volt rajtam.

Most mi bajod van? – Chris

Akarod tudni mi bajom, van, tényleg? Oké a baj, az hogy együtt mentünk szórakozni te még is másokkal flörtöltél!- én

Nem csak rajongók voltak- Chris

Nem érdekel kik voltak csajok voltak!- én

Ha nem kellek, mond meg- én

De kellesz jobban, mint gondolnád!- Chris

Tényleg?- én

Igen- Chris

Majd megcsókolt és ledöntött az ágyra! Mivel nem sok ruha volt rajtam én vetkőztettem őt. Reggel Chris mellkasán ébredtem szörnyű fejfájással.

Jó volt a tegnap éjjel!- Chris

Igen csak ne fájna ennyire a fejem- én

Kicsit becsíptél cica!- Chris

Arra is emlékszem meg mindenre!- én

És megcsókoltam, aztán felöltöztünk nagy nehezen 3 neki rugaszkodásra és elmentünk futni kézen fogva. Utána láttunk egy táblát, hogy bál lesz „királyok és királynők bálja”.

Megkértem Christ, hogy menjünk el. Belegyezett. Mondtam neki, hogy imádom!!

Ő meg azt mondta, hogy ő még jobban. De sajnos mennie kellett dolgozni. Én meg elmentem a hotelbe pakolni. Mikor megtaláltam a névjegy kártyát, fel is hívtam, behívott egy próbaéneklésre délután. El is mentem beválasztott és közölte, hogy sok dolog van még velem, én pedig álltam és csodálkoztam. Azt mondta holnap reggel 8-ra vár, mert a külsőmön van mit változatni, utána pedig délután táncpróba. El se hittem. Rögtön hívtam Christ. És elmeséltem neki mindent. Nagyon örült. Mondjuk annak nem, hogy kevesebbet leszünk együtt, de este el akar menni, megünnepelni. Addig, míg Chris melózott én rendbe hoztam magam. Aztán jött Chris, felkapott és megpörgetett és közölte velem, hogy a cicája sztár lesz. Közölte, hogy menjünk, vegyünk estélyit a bálra, mondtam neki, hogy inkább Grétivel mennék. Megértette, de nem szóltam neki a holnapi, nagy átváltoztatásról, majd a bálon meglátja, tehát megvacsiztunk és elmentünk hozzám. Reggel egyedül ébredtem. Mellettem egy nagy csokor rózsa. Majd rohantam a stúdióba , ahol egy fodrász,egy sminkes és egy stylist várt. Mire kész lettek el se hittem, hogy magamat látom a tükörben, a táncpróba elmaradt tehát hívtam Grétit , hogy jöjjön velem ruhát venni. El is jött egy gyönyörű rózsaszín pántnélküli ruhát vettünk, Grétinek pedig egy világoskéket.

Chris vártam. Mikor megérkezett csak nézett rám.

valami baj van?- én

nem csak gyönyörű vagy!- Chris

ne túlozz már- én

de gyönyörű vagy! Szeretlek!- Chris

én is- én

Megérkeztünk a bálba egész este táncoltunk, annyira romantikus volt. Mikro hazakísért, nem bírtam neki ellen állni tehát berángattam az ajtón.